Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: Προς την έξοδο από τη Γαλατασαράι

Κώστας Μήτρογλου: Προς την έξοδο από τη Γαλατασαράι
Κώστας Μήτρογλου: Η διοίκηση της Γαλατασαράι ενημέρωσε τον εκπρόσωπό του ποδοσφαιριστή για τις προθέσεις της, τονίζοντας ότι σιγά - σιγά θα πρέπει να ψάχνουν για νέα ομάδα.

Κώστας Μήτρογλου: Ολοκληρώνεται εκτός απροόπτου η πορεία του Έλληνα επιθετικού στη Γαλατασαράι. Ο Μήτρογλου, ο οποίος έφτασε στην Πόλη με προσδοκίες, δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής “fanatik”, η διοίκηση του συλλόγου κάλεσε τον ατζέντη του Έλληνα φορ και τον ενημέρωσε πως θα πρέπει να ψάχνονται για νέα ομάδα. Ο εν λόγω παίκτης πήγε στην Τουρκία από τη Μαρσέιγ ως μια εξαιρετική λύση, αλλά στο διάστημα που έπαιξε (μισή σεζόν), δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με τη fanatik: “O Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έφτασε από τη Μαρσέιγ για ενάμισι χρόνο, δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στη Γαλατασαράι“. Οι Τούρκοι έκαναν μάλιστα ένα βήμα… μπροστά και ανέφεραν στο δημοσίευμά τους για πιθανή μελλοντική κρούση του Ολυμπιακού στον -ελεύθερο σε λίγες ημέρες- ποδοσφαιριστή. Η Γαλατασαράι προχωρά στη λύση της συνεργασίας με τον Μήτρογλου, ο οποίος είχε συμφωνήσει για 1.5 χρόνο με τον σύλλογο. Ουσιαστικά, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, έπαιζε με τη μορφή δανεισμού, ενώ από εδώ και στο εξής, οι Τούρκοι είχαν δικαίωμα να του ανανεώσουν τη ρήτρα, κάτι που δεν θα πράξουν.

Ο τουρκικός σύλλογος πόνταρε αλλά και πλήρωσε πολλά για το πρότζεκτ Μήτρογλου. Όλο αυτό το διάστημα κατέβαλε τον μηνιαίο μισθό που έφτανε τις 380.000 ευρώ -όπως προβλέπεται από το συμβόλαιο του με τους Μασσαλούς. Πλέον, εάν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της fanatik, πράγμα αρκετά πιθανό, ο Μήτρογλου θα αφήσει πίσω του τη Γαλατά, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό του, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί διακριτικά για την ώρα, την υπόθεσή του.

Ο Μήτρογλου έχει κατακτήσει αρκετά τρόπαια και διακρίσεις στην ως τώρα καριέρα του.Έχει σηκώσει έξι πρωταθλήματα (2008, 2009, 2011, 2013, 2014 και 2015) και τέσσερα κύπελλα Ελλάδας (2008, 2009, 2013, 2015),ένα Σούπερ Καπ (2007), όλα με τον Ολυμπιακό, ενώ με τον Ατρόμητο έχει αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος το 2012. Φέτος, στη Γαλατά, πανηγύρισε το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments