Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά στην κάλυψη θέσεων σε όλη την Ελλάδα

Θέσεις εργασίας: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά στην κάλυψη θέσεων σε όλη την Ελλάδα
Θέσεις εργασίας: Στην προκήρυξη 70 θέσεων εργασίας σε όλη την Ελλάδα προχώρησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Θέσεις εργασίας: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχώρησε στην προκήρυξη εβδομήντα (70) νέων θέσεων εργασίας σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της. Πιο συγκεκριμένα, η νέα προκήρυξη αφορά την πλήρωση θέσεων συνοδών, προσωπικού ελέγχου και κίνησης αμαξοστοιχιών. Οι προσλήψεις αφορούν ολόκληρη την Ελλάδα και θα διατεθούν θέσεις σε:

  • Αθήνα – 38
  • Θεσσαλονίκη – 17
  • Λάρισα – 5
  • Αλεξανδρούπολη – 5
  • Πάτρα – 3
  • Λιανοκλάδι – 2

Τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι

Για την διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

  • Να είναι κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης ή ισότιμου τίτλου ιδρυμάτων της αλλοδαπής, ή απολυτηρίου μέσης εκπαίδευσης γενικής ή τεχνικής κατεύθυνσης.
  • Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή από αυτές (προσκόμιση Πιστοποιητικού Στρατολογίας).
  • Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα ή πλημμέλημα που συνεπάγεται στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων (προσκόμιση Ποινικού Μητρώου).
  • Να είναι κάτοχοι πτυχίου αγγλικής επιπέδου Β2 (καλή γνώση). H γνώση ιταλικής (επιπέδου Β2 ή C2) επιθυμητή.
  • Να είναι κάτοχοι πιστοποίησης γνώσης χειρισμού Η/Υ (ECDL ή ισότιμου τίτλου).

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων άρχισε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019. Η κατάθεση αιτήσεων (βιογραφικών) θα γίνονται στο email: [email protected]. Αξίζει να σημειωθεί πως θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικές αιτήσεις. Οι αιτήσεις (βιογραφικά) θα συνοδεύονται από επιστολή στην οποία θα αιτιολογείται το ενδιαφέρον για την κατάληψη της θέσης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιλέξουν μία θέση ενδιαφέροντος από την παραπάνω κατανομή της προκήρυξης. Δηλώνεται όμως ότι η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απασχολήσει τον εργαζόμενο οπουδήποτε αυτή δραστηριοποιείται ανά την ελληνική επικράτεια, βάσει των υπηρεσιακών της αναγκών.

Δείτε την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εδώ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Στα μέσα του 2020 καταφθάνουν τα νέα της τρένα

Τα επενδυτικά σχέδια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην εγχώρια σιδηροδρομική αγορά παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Φίλιππος Τσαλίδης, κατά την ομιλία του στο 3ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών που συνδιοργανώνουν οι ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο Φίλιππος Τσαλίδης σημείωσε ότι, παρά τα όποια «εξωγενή προβλήματα», η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το 2018 πέτυχε υψηλές επιδόσεις, διακινώντας περισσότερους από 16 εκατ. επιβάτες και 1,4 εκατ. τόνους αγαθών, που επηρεάζουν τη λειτουργία της, χαρακτηρίζοντάς την ως τον «εθνικό σιδηροδρομικό μεταφορέα». Στις προτεραιότητες της εταιρείας, συμπεριέλαβε την ανάπτυξη ανταγωνιστικών και καινοτόμων υπηρεσιών σε μία βιώσιμη οικονομική βάση, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια.

Χαιρετίζοντας τις πρόσφατες αναβαθμίσεις της εθνικής σιδηροδρομικής υποδομής, σχολίασε πως υπάρχουν ακόμη κατασκευαστικές εκκρεμότητες, όπως τα έργα σηματοδότησης και οι υποσταθμοί, οι οποίες μένουν να διευθετηθούν. Ο κ. Τσαλίδης έκανε λόγο για τις σημαντικές επενδύσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναφερόμενος στην απόκτηση της ΕΕΣΣΤΥ, από την οποία, όπως είπε, «απορρέουν στρατηγικά και οικονομικά οφέλη», προσθέτοντας ότι σε βάθος πενταετίας, η εταιρεία θα επενδύσει επιπλέον 25 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των μηχανοστασίων της.

Όπως είπε, πελάτες και εταιρεία βρίσκονται εν αναμονή ενός πιο σύγχρονου και αποτελεσματικού σιδηροδρομικού δικτύου, υπογραμμίζοντας ότι τα θετικά αποτελέσματα θα είναι πολλαπλά εφόσον θα σημάνουν ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών (μεγαλύτερη ακρίβεια στα δρομολόγια, πληροφόρηση, άνεση), τη δημιουργία εκατοντάδων νέων θέσεων εργασίας και την άφιξη τροχαίου υλικού την οποία τοποθέτησε στα μέσα του 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments