Video

Λουίς Σουάρες: Η γκάφα της χρονιάς – Ζήτησε πέναλτι σε χέρι τερματοφύλακα (vid)

Λουίς Σουάρες: Η γκάφα της χρονιάς – Ζήτησε πέναλτι σε χέρι τερματοφύλακα (vid)
Λουίς Σουάρες: Η μεγαλύτερη γκάφα της καριέρας του. Μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα, ο τερματοφύλακας έδιωξε και ο Ουρουγουανός ζήτησε πέναλτι! Δείτε το απίστευτο βίντεο.

Λουίς Σουάρες: Τον έχουμε δει να δαγκώνει αυτιά αντιπάλων. Τον έχουμε δει να κάνει θέατρο για να πάρει πέναλτι, που βλέποντας το ριπλέι γελάς. Τον έχουμε δει να κάνει διάφορα… τρελά και παλαβά. Του αναγνωρίζουμε πως είναι παιχταράς. Και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Όμως βλέποντας τον Λουίς Σουάρες να έχει ορισμένες “παράξενες” συμπεριφορές, δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς πως στο κεφάλι του κάτι… παίζει.

Χθες βράδυ έκανε κάτι που θα το θυμόμαστε για χρόνια. Ίσως στην κορυφαία φάση της σεζόν. Ο αθεόφοβος, στο ματς της Ουρουγουάης με τη Χιλή, ζήτησε πέναλτι σε χέρι του τερματοφύλακα! Ναι, δε διαβάσατε λάθος. Στο 22′ της συνάντησης βρέθηκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, θέλησε να γυρίσει την μπάλα σε συμπαίκτη του που ήταν αμαρκάριστος, με τον τερματοφύλακα πεσμένο. Ο τελευταίος κατάφερε να διώξει την μπάλα και ο Σουάρες ζήτησε παράβαση!

Στη συνέχεια αντιλήφθηκε την… γκάφα του και έπιασε το κεφάλι του για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της ομάδας του. Το βίντεο όμως θα παίζει αιώνια για να μας θυμίζει μία από τις πιο μυθικές γκάφες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 4’08” του βίντεο που ακολουθεί:

Όσον αφορά το παιχνίδι, η Ουρουγουάη ήταν η μεγάλη νικήτρια και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση του ομίλου, χάρη σε κεφαλιά του Έντισον Καβάνι στο 82′, με την οποία διαμορφώθηκε το τελικό 1-0. Έτσι θα παίξει με το Περού στα προημιτελικά. Από την άλλη οι τροπαιούχοι θα κοντραριστούν με τη Κολομβία.

Οι Χιλιανοί ξεκίνησαν πιο δυνατά και πίεσαν, χάνοντας μια καλή ευκαιρία με τον Ντίας στο 10’. Σιγά σιγά, οι Ουρουγουανοί πήραν τον έλεγχο και άρχισαν να απειλούν με τις στημένες φάσεις, τις οποίες απομάκρυναν οι αμυντικοί και ο Αρίας, με τον με τον Σουάρες να απειλεί τους «ρόχας» που άντεξαν στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με τους Χιλιανούς να βολεύονται έτσι για την πρωτιά και να αφήνουν το άγχος για τους παίκτες του Οσκαρ Ταμπάρες και, έτσι, άργησαν να δημιουργηθούν καλές φάσεις στις δύο εστίες, με τον Καβάνι για τη «σελέστε» και τον Ντίας να βλέπει τον Χιμένες να διώχνει πάνω στη γραμμή. Τελικά, μια εξαιρετική σέντρα στο 82΄στο κεφάλι του Καβάνι και αυτός με καταπληκτικό τρόπο έκανε το 1-0 για τη «σελέστε». Οι Χιλιανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα ήταν το 1-1 για Εκουαδόρ και Ιαπωνία, αφού έμειναν εκτός προημιτελικών και έδωσαν την πρόκριση στην Παραγουάη ως τη δεύτερη καλύτερη τρίτη. Από ένα λάθος, ο Νακαζίμα έκανε στο 15’ το 1-0 αι ο Μένα στο 35΄ ισοφάρισε και στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι προς απογοήτευση αμφοτέρων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments