Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Ανανεώνει στον Παναθηναϊκό – Τελειώνει άμεσα το θέμα

Γιάννης Μπουζούκης: Ανανεώνει στον Παναθηναϊκό – Τελειώνει άμεσα το θέμα
Γιάννης Μπουζούκης: Λεπτομέρειες απομένουν για να κλειδώσει η νέα συμφωνία του Έλληνα μεσοεπιθετικού με τον Παναθηναϊκό.

Γιάννης Μπουζούκης: Αν και η υπόθεσή του “τράβηξε” χρονικά για αρκετές εβδομάδες, εν τούτοις τα πάντα φαίνεται να ολοκληρώνονται με θετικό τρόπο, τόσο για τον ποδοσφαιριστή, όσο και για τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές είχαν απόσταση μεταξύ τους, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα κατατίθεται ο μισθός (ο Μπουζούκης ήθελε στάνταρ ποσό, ενώ οι “πράσινοι” το κάλυπταν μέσω μπόνους), αλλά με τον καιρό το “χάσμα” άρχισε να γεφυρώνεται. Μέχρι το σημείο όπου μπορούμε να μιλάμε για λεπτομέρειες πριν από την οριστική και τελική συμφωνία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του “Εθνοσπόρ”, η διαφορά μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπουζούκη παραμένει σε οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο, η πρόθεση του Έλληνα μεσοεπιθετικού αφορά την παραμονή του στον σύλλογο. Οπότε, οι διαρκείς συζητήσεις που υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών και το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, με τους πράσινους να πιστεύουν αρκετά στο ταλέντο του 20χρονου ποδοσφαιριστή και τον Μπουζούκη να εκτιμά ιδιαιτέρως το γεγονός πως το τριφύλλι τον έχει αναδείξει σαν παίκτη, οδηγούν στο συμπέρασμα πως σύντομα θα έχουμε οριστικές και θετικές εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσής του.

Δεν είναι σίγουρο το ότι η διαφορά των 20.000 θα καλυφθεί, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είτε σήμερα Τετάρτη, είτε αύριο Πέμπτη, θα διεξαχθεί το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, το οποίο θα αποτελέσει την τελευταία πράξη του “μίνι σίριαλ” που… παιζόταν στις οθόνες μας. Ο Νίκος Νταμπίζας, ο Γιάννης Μπουζούκης και ο ατζέντης του, θα τα πουν για τελευταία φορά αυτό το διάστημα και αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο που θα κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Παναθηναϊκός επιμένει για Ρόμπερτς

Πλην της υπόθεσης Μπουζούκη, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να “τρέξει” και τα μεταγραφικά του ζητήματα. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει να παρακολουθεί την υπόθεση του Κάλουμ Ρόμπερτς, ο 22χρονος εξτρέμ από την Αγγλία, παραμένει στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει να παλεύει την υπόθεσή του, με τη Live Sport να αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων είχε νέα επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή πριν από λίγες ημέρες.

Μπορεί να μην προέκυψε κάποια θετική εξέλιξη από την κουβέντα που είχε ο Νταμπίζας με τον μάνατζερ του Ρόμπερτς, ωστόσο ο παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από τη Νιούκαστλ και φέρεται να «βλέπει» πιο ζεστά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με την πρώτη φορά που έμαθε για το ενδιαφέρον του συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments