Αθλητισμός

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Πιθανή η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Πιθανή η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ
Σέρτζιο Ολιβέιρα: Αν και φαινόταν ότι ο Πορτογάλος μέσος θα επιστρέψει στην Πόρτο, τις τελευταίες ώρες "παίζει" δυνατά και το σενάριο παραμονής του στον ΠΑΟΚ.

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ήρθε ως δανεικός στα μέσα της σεζόν από την Πόρτο στη Θεσσαλονίκη, μετά τον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο 27χρονος παίκτης πέρασε ένα εξάμηνο στην Τούμπα και όλα έδειχναν ότι θα επιστρέψει στην Πορτογαλία για να πάρει μια θέση στην ενδεκάδα της ομάδας του. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι τα δεδομένα έχουν ανατραπεί. Αν και τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική ανέφεραν ότι ο παίκτης έλαβε τις διαβεβαιώσεις από τον προπονητή του για την εξασφάλιση μιας θέσης στο ροτέισον, εν τούτοις η παραμονή του Μπρούνο Κόστα αλλάζει τα δεδομένα.

Εάν τα πράγματα παραμείνουν έτσι, τότε οι πιθανότητες για την επιστροφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα στην Τούμπα αυξάνονται δραματικά. Κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι η μόνη ομάδα που έχει κάνει πρόταση στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και ο ίδιος θα την εξετάσει σοβαρά, από τη στιγμή που η Πόρτο αλλάξει τη στάση της απέναντί του. Στη Θεσσαλονίκη παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεσή του Ολιβέιρα και αναμένουν εξελίξεις.

Εάν το “γυαλί” μεταξύ του Ολιβέιρα και της Πόρτο “σπάσει”, τότε ο “δικέφαλος του Βορρά” αναμένεται να ξανακάνει κίνηση για να δείξει ότι επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Ντάγκλας Αουγκούστο

Τα ξημερώματα, τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Ντάγκλας Αουγκούστο. Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με την Κορίνθιανς και ο Γιώργος Σαββίδης ουσιαστικά “κλείδωσε” το deal μετά από ανάρτησή του στα social media. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να έρχεται την Πέμπτη στη χώρα μας, ούτως ώστε να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έρχεται με πολλά παιχνίδια στα πόδια του, με αγωνιστικό ρυθμό καθώς έπαιζε μέχρι και τις 13 Ιουνίου επίσημα ματς με την Μπαία.

H Κορίνθιανς αγόρασε πέρσι το 100% των δικαιωμάτων του καταβάλλοντας 1,2 εκατ. ευρώ στη Φλουμινένσε, ενώ τώρα προσανατολίζεται να διατηρήσει ένα μικρό ποσοστό (15%) για μελλοντική πώλησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments