Video

Μητσοτάκης vs “Μύγες” με “άρωμα” ΠΑΣΟΚ – Η “πράσινη” υποδοχή στον πρόεδρο της ΝΔ (vid)

Μητσοτάκης vs “Μύγες” με “άρωμα” ΠΑΣΟΚ – Η “πράσινη” υποδοχή στον πρόεδρο της ΝΔ (vid)
Μητσοτάκης: Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνάντησε τις "Μύγες" και το αποτέλεσμα είχε πολύ... ΠΑΣΟΚ. Το φοβερό τρολάρισμα των τριών κωμικών στον Έλληνα πολιτικό.

Μητσοτάκης: Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου “Τhe 2Night Show” και παραχώρησε μια late night συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τις απόψεις του για τη μουσική και τον αθλητισμό, για τη σχέση του με τη Μαρέβα, ακόμα και για τατουάζ. Στη χθεσινή του παρουσία έδειξε την απλότητά του και σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στα social media, κέρδισε τις εντυπώσεις και αρκετούς… fans με τη συγκεκριμένη επιλογή του να εμφανιστεί σε μια τέτοιου είδους εκπομπή. Και να τη χειριστεί με τον τρόπο με τον οποίο το έκανε.

Πριν όμως κάνει την είσοδό του στο πλατό, πέρασε από… ανάκριση και από τις “επιθέσεις” τρολαρίσματος της τριάδας που προκαλεί συνεχώς γέλιο. Οι “Μύγες” κάθισαν ενώπιον του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ένα… καταπράσινο σκηνικό, γεμάτο ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να φέρουν σε δύσκολη θέση τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Οι “Μύγες” υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το Carmina Burana, ενώ του έδωσαν να κρατήσει μια σημαιούλα του ΠΑΣΟΚ, σε ένα σκηνικό που… σίγουρα δεν θα βλέπαμε υπό κανονικές συνθήκες.

Πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε άνετα απέναντι από τους Λαμπρόπουλο, Ράπτη και Πασσά, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ το χιούμορ της τριάδας που έγινε γνωστή από τις διαδικτυακές εκπομπές της. Λίγο αργότερα, έριξε και τα σουτάκια του στη μπασκέτα, προκαλώντας την τριάδα για… ματσάκι.

Δείτε σε βίντεο την απολαυστική παρουσία του άνετου Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στις “Μύγες” από την αρχή του βίντεο μέχρι το 5:10.

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Έτσι πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την πολιτική”

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά, ακολουθώντας το παράδειγμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: “Ο πατέρας μου ποτέ δεν μου είπε να ασχοληθώ με την πολιτική, ποτέ δεν μου είπε να μην ασχοληθώ με την πολιτική. Και πρέπει να σας πω ότι για πολλά χρόνια δεν ήθελα να ασχοληθώ με την πολιτική, παρότι σπούδασα πολιτικές επιστήμες. Είχα πάντα ένα ενδιαφέρον για τα κοινά, είχα ένα ενδιαφέρον για την πολιτική θεωρία, για την ιστορία, για τις εξελίξεις των γεγονότων, για το πως διαμορφώνονται οι κοινωνικοί συσχετισμοί. Αλλά όταν ο πατέρας μου έχασε τις εκλογές του ‘93, ήμουν αρκετά θυμωμένος, γιατί θεωρούσα ότι με κάποιον τρόπο έκανε μια μεγάλη προσπάθεια. Αισθάνθηκα ότι δεν δικαιώθηκε και είπα ότι αυτό δεν είναι για μένα.

Εξ ου και δούλεψα πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, όχι με σκοπό να προετοιμαστώ να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά με σκοπό να κάνω μια καριέρα στον ιδιωτικό τομέα. Άρα, δεν θεωρώ ότι στη δική μου περίπτωση ήταν νομοτελειακά δεδομένο ότι θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Κάποια στιγμή, ζώντας στην Ελλάδα και βλέποντας τον εαυτό μου μονίμως σε συζητήσεις για το πως τα πράγματα πρέπει να γίνουν καλύτερα ή μπορούν να γίνουν καλύτερα, είπα στον εαυτό μου: “Κοίταξε να δεις έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα, μπορείς αντικειμενικά να μπεις στην πολιτική σχετικά εύκολα”. Δεν έκρυψα ποτέ ότι το όνομα είναι ένα διαβατήριο αναγνωρισιμότητας στην πρώτη εκλογή. Μετά μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Αλλά στην αρχή είναι πλεονέκτημα. Οπότε είπα στον εαυτό μου: “Κοίταξε να δεις, δεν μπορείς να λες σε άλλους ασχολήσου, πρέπει να ασχοληθείς εσύ πρώτος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments