Video

Στέλιος Κερασίδης: Το παιδί – θαύμα του πιάνο μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Στέλιος Κερασίδης: Το παιδί – θαύμα του πιάνο μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Στέλιος Κερασίδης:

Στέλιος Κερασίδης: Το παιδί – θαύμα που παίζει πιάνο από 3 ετών μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» για τη λατρεία του στη μουσική και εξηγεί πώς καταφέρνει να γράφει δικά του μουσικά κομμάτια σε τόσο μικρή ηλικία. Τέλος, παίζει ζωντανά πιάνο στο πλατό, ενώ ο Γρηγόρης του επιφυλάσσει μια πολύ μεγάλη έκπληξη! Επίσης, στο σημερινό «The 2Night Show» καλεσμένοι είναι και οι Κρατερός Κατσούλης και Ηλίας Λογοθέτης.

Δείτε το trailer από το σημερινό «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Στέλιος Κερασίδης

Ο Στέλιος Κερασίδης γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 2012 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Μάκρη. Ξεκίνησε να παίζει πιάνο από πολύ μικρή ηλικία, ενώ ο πατέρας του είναι καθηγητής και σολίστ του πιάνου. Του αρέσει πολύ ο Μπαχ, ο Σοπέν και ο Μπετόβεν. Στην έως τώρα ιδιαίτερα πετυχημένη διαδρομή που, τον έχει βοηθήσει σημαντικά η παγκοσμίου φήμης σολίστ, Αγαθή Λεμονή.

Ο μικρός Στέλιος Κερασίδης έχει, ήδη, δώσει ρεσιτάλ σε σημαντικές αίθουσες όπως το Royal Albert Hall στο Λονδίνο, το Musikverein στη Βιέννη, στο Palazzo Leti στην Ιταλία ενώ έχει παίξει μαζί με την Ορχήστρα Sinfonietta των Αθηνών σε ηλικία μόλις 6 ετών. Ο Στέλιος Κερασίδης, έγινε μάλιστα ο νεότερος έλληνας μουσικός που ανέβηκε ποτέ στη σκηνή του Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη, μία πόλη που πάντα καλωσορίζει εξαίρετα ταλέντα από όλη την υφήλιο.

Ο μικρούλης Στέλιος Κερασίδης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», έχει κερδίσει την υψηλότερη βαθμολογία, σε δύο ιστορικούς μουσικούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα (Χ.Ο.Ν. και ΦΙΛΩΝ). Είναι ένα επικοινωνιακό, εξωστρεφές, χαρούμενο αλλά και ιδιαίτερα ζωηρό παιδί που απολαμβάνει να παίζει με τα παιχνίδια του, να κατασκευάζει «LEGO», να ταξιδεύει με αεροπλάνα, να κάνει ποδήλατο, να πηγαίνει σινεμά, να κολυμπάει στη θάλασσα και ασφαλώς να παίζει και να ακούει μουσική. Αγαπάει, όπως μας είπε ο ίδιος, ιδιαίτερα τα Μαθηματικά στα οποία δείχνει να έχει μια ιδιαίτερη κλίση. Ο ίδιος δηλώνει ότι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει πιανίστας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments