Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (26/6/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (26/6/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη (26/6/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη (26/6/19).

  • Κριός

Η έμπνευσή σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Κριοί! Αν θέλετε να τραγουδήσετε, να γράψετε, να δηλώσετε τα συναισθήματά σας, μην διστάσετε καθόλου. Ο αγγελιαφόρος Ερμής θα είναι στον Λέοντα μέχρι τις 29 Αυγούστου, διαμονή διαρκείας λόγω του ανάδρομου κύκλου του από 7 έως 31 Ιουλίου. Από εκεί θα κεντρίζει τον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας και της διάθεσης για ρομάντζο.Το χρωστάτε στον εαυτό σας αλλά και το κοινό σας, να δημοσιοποιήσετε τις σκέψεις και τα αισθήματά σας. Αξιοποιήστε τη συγκυρία, για να ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας και να προσθέσετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας!

  • Ταύρος

Δώστε τέλος στις διαμάχες με τον στενό σας κύκλο, αγαπητοί Ταύροι! Ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι στον Λέοντα μέχρι τις 29 Αυγούστου, διαμονή διαρκείας λόγω του ανάδρομου κύκλου του από 7 έως 31 Ιουλίου. Από εκεί θα προκαλέσει την κατανόησή σας μέσα από τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Έχει φτάσει η στιγμή να επουλώσετε πικρίες με φίλους ή συγγενείς, με τη βοήθεια του σύμπαντος για να βρείτε τις σωστές λέξεις. Δεν χρειάζεται να ανασύρετε τις καταστάσεις που σας αναστάτωσαν, το συναίσθημα της προσέγγισης θα είναι αρκετό για να εξομαλυνθούν τα πνεύματα. Να είστε ειλικρινείς και δεν θα χάσετε!

  • Δίδυμοι

Δεν θα έχετε καθόλου χρόνο για χάσιμο σε ανούσιες συζητήσεις, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής περνά στον Λέοντα μέχρι τις 29 Αυγούστου, διαμονή διαρκείας λόγω του ανάδρομου κύκλου του από 7 έως 31 Ιουλίου. Ο εκφραστικός 3ος Οίκος σας φωτίζεται και η ευφυΐα σας θα πάρει τα ηνία των καταστάσεων. Τώρα θα ευνοήσετε την εξέλιξή σας με πολλές δημιουργικές ιδέες, καθώς υπάρχουν πραγματικοί θησαυροί στο μυαλό σας. Αρκεί μόνο να συνεργαστείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους, για να καταστείτε οι επόμενοι ηγέτες στον τομέα σας!

  • Καρκίνος

Εστιάστε όλη σας την προσοχή στο χρήμα, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο εύστροφος Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι τις 29 Αυγούστου, διαμονή διαρκείας λόγω του ανάδρομου κύκλου του από 7 έως 31 Ιουλίου. Μιας και θα ευνοεί τον 2ο Οίκο σας των εισοδημάτων, ασχοληθείτε με τα πρακτικά σας θέματα χωρίς να αναλώσετε χρόνο σε λεπτομέρειες. Οι ιδέες σας είναι πολλά υποσχόμενες, μπορούν γίνουν πράξη και να σας αποδώσουν μεγάλα κέρδη. Να είστε σε επαγρύπνηση για τις πόρτες που θα σας ανοίξουν, τολμήστε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν επιρροή. Φροντίστε να κλείσετε τώρα τις συμφωνίες που θα σας πάνε στην κορυφή!

  • Λέων

Το σύμπαν σας παραδίδει το μικρόφωνο, αγαπητοί Λέοντες! Ο ειδήμων της προώθησης ο Ερμής θα βρίσκεται στα εδάφη σας μέχρι τις 29 Αυγούστου, διαμονή διαρκείας λόγω του ανάδρομου κύκλου του από 7 έως 31 Ιουλίου. Η προσοχή των πάντων θα είναι στραμμένη πάνω σας, γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία και να κατακτήσετε το κοινό σας. Άτομα με επιρροή μπορούν να υλοποιήσουν όλα τα δημιουργικά σας εγχειρήματα: Αρκεί να βγείτε και να τα αναζητήσετε για να τα προσεγγίσετε. Προσέξτε περισσότερο και την εμφάνισή σας αυτό το δίμηνο, ώστε να αντανακλά την εικόνα που θέλετε να έχουν οι άλλοι για εσάς!

  • Παρθένος

Βάλτε στο περιβάλλον σας τους πιο υποστηρικτικούς ανθρώπους σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο προστάτης σας ο Ερμής να διαμένει στον Λέοντα μέχρι τις 29 Αυγούστου, παραμονή διαρκείας λόγω του ανάδρομου κύκλου του από 7 έως 31 Ιουλίου. Με τον 12ο Οίκο σας της επισκόπησης σε έξαρση, δεν υπάρχει χρόνος για δισταγμούς όσο αφορά τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Θα συνειδητοποιήσετε πόσο επηρεάζετε τον κύκλο σας με τις ιδέες και τις απόψεις σας, γι’ αυτό αποφύγετε άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση ή αρνητική ενέργεια. Εστιάστε την προσοχή σας στα πιο αίσια αποτελέσματα που μπορείτε να επιφέρετε στη ζωή σας!

  • Ζυγός

Αναδείξτε την αγάπη της ομάδας που χαρακτηρίζει την ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο κοινωνικός Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι τις 29 Αυγούστου, διαμονή διαρκείας λόγω του ανάδρομου κύκλου του από 7 έως 31 Ιουλίου. Από εκεί ευνοεί τον τομέα σας της κοινότητας και σας καλεί να στηρίξετε ολόψυχα κάθε συνεργατικό σας σχέδιο. Αξιοποιήστε την ενέργειά σας προς κάθε ανθρωπιστικό αλλά και τεχνολογικό τομέα, ώστε να διευρύνετε το κοινό σας και να εμπνεύσετε πολλούς – ακόμα και έμμεσα!

  • Σκορπιός

Η καριέρα σας χρειάζεται αναθεώρηση και αναβάθμιση, αγαπητοί Σκορπιοί! Το σύμπαν σας δίνει τώρα αυτή την ευκαιρία, μέσω του επικοινωνιακού Ερμή στον Λέοντα μέχρι τις 29 Αυγούστου: Διαμονή διαρκείας, λόγω του ανάδρομου κύκλου του από 7 έως 31 Ιουλίου. Στρέψτε την προσοχή σας σε καινούργιους επαγγελματικούς ορίζοντες. Επειδή η πρώτη εντύπωση έχει μεγάλη σημασία, φροντίστε να έχετε και την εμφάνιση που θα ανταποκρίνεται στα ζητούμενά σας. Οι τολμηρές καλοκαιρινές επιλογές δεν θα σας ευνοήσουν αυτή την περίοδο!

  • Τοξότης

Αναδείξτε την αυθόρμητη αλλά και απόλυτα ειλικρινή πλευρά σας, αγαπητοί Τοξότες! Ο κοινωνικός Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι τις 29 Αυγούστου, διαμονή διαρκείας λόγω του ανάδρομου κύκλου του από 7 έως 31 Ιουλίου. Επειδή θα κεντρίσει τον 9ο Οίκο σας της έκφρασης, προσέξτε να μην αναλωθείτε σε πικρές αλήθειες… Προτιμήστε να λειτουργήσετε διπλωματικά και να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο προς όφελός σας. Τολμήστε να διευρύνετε τώρα τον κοινωνικό σας περίγυρο με άτομα κύρους, ακόμα και από πολλές διαφορετικές γωνιές του πλανήτη!

  • Αιγόκερως

Ο μαγνητισμός σας θα κατευθύνει κάθε κίνησή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ερωτύλος Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι τις 29 Αυγούστου, διαμονή διαρκείας λόγω του ανάδρομου κύκλου του από 7 έως 31 Ιουλίου. Με τον αισθησιακό 8ο Οίκο σας τονωμένο, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος για να έλξετε πολλούς προς το μέρος σας. Φροντίστε να κάνετε την απαραίτητη διαλογή, για να μην χάσετε την ευκαιρία για σημαντικές γνωριμίες – ακόμα και με ρομαντικές προοπτικές. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή είναι αίσια περίοδος για να κάνετε τις συζητήσεις που θέλετε!

  • Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε τόσο κοινωνικοί όσο και το μέγεθος της ανάγκης σας για απομόνωση! Αλλά από σήμερα θα έχετε περισσότερη διάθεση να βρίσκεστε με κόσμο: Ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι τις 29 Αυγούστου, διαμονή διαρκείας λόγω του ανάδρομου κύκλου του από 7 έως 31 Ιουλίου. Ο μαγνητισμός και η δημοφιλία σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Αυτό θα επιτρέψει να μοιραστείτε και μέρος των βαρών σας με πολλούς ομοϊδεάτες σας. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να συνδυάσετε με τον καλύτερο τρόπο την επαγγελματική με τη προσωπική ζωή!

  • Ιχθύες

Αρχίστε να μειώνετε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο αεικίνητος Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι τις 29 Αυγούστου, διαμονή διαρκείας λόγω του ανάδρομου κύκλου του από 7 έως 31 Ιουλίου. Από εκεί θα φωτίσει τον 6ο Οίκο σας της υγείας και του προγραμματισμού της: Η προσοχή σας πρέπει να στραφεί στην ευεξία, την καλή φυσική σας κατάσταση αλλά και την οργάνωση της καθημερινότητάς σας. Σταματήστε να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, βρείτε πρακτικές που θα είναι πιο αποδοτικές και ευέλικτες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments