Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Τετάρτη (26/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Τετάρτη (26/6/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (26/6/19).

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (26/6/19).

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

  • κάρτα ταρώ: το αστέρι

Υπάρχουν στιγμές που η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε ό, τι σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, και σας δίνει την αίσθηση ότι ανήκετε κάπου. Μπορεί να υπάρχει κάποιος τύπος περιορισμού… που θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι κάποιες άλυτες υποθέσεις, που πρέπει να λυθούν.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

  • κάρτα ταρώ: ο πύργος

Μια κακή επικοινωνία, μπορεί να αρχίσει να ξεκαθαρίζει….αλλά όχι χωρίς κάποια προσπάθεια από πλευράς σας. Ο τρόπος για να αποκτήσουν τα πράγματα, οι άνθρωποι και τα μέρη μια προοπτική είναι ένα πολύτιμο μάθημα, αυτή τη στιγμή. Οι φιλίες σας μπορούν να ενισχυθούν όταν ξεπεραστούν αυτά τα είδη εμποδίων… και αν δεν το κάνουν, ξέρετε ότι είναι για το καλύτερο.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

  • κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Αυτό που χρειάζεστε όπως κι αυτό που επιθυμείτε, θα γίνουν πιο εμφανή σήμερα. Μπορεί να διαπιστώσετε, ότι η εργασία βοηθά ώστε να αποσπάται η προσοχή σας από το χρόνο που απαιτείται, για να επενδύσετε στη βελτίωση των ερωτικών σας θεμάτων, μέχρι να λυθούν!

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

  • κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Η ζωή είναι καλή, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη. Είστε έτοιμοι για περιπέτεια και διασκέδαση και θα πρέπει να επανεξετάσετε τους προσωπικούς σας στόχους! Ίσως εκείνους που ξεχάσατε για λίγο. Πού επιθυμείτε να πάτε; Τί θέλετε να δείτε; Κάντε μια λίστα επιθυμιών για τελευταία φορά στη ζωή σας και φροντίστε να την εκπληρώσετε.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

  • κάρτα ταρώ: η δύναμη

Η ιστορία σας, και ίσως ακόμη και αυτά που έχετε μάθει από το παρελθόν, μπορεί να καταλήξει σήμερα να σας ενθαρρύνει να τα αποκαλύψετε. Θα θελήσετε να είστε πιο διαφανείς στον σύντροφό σας, σχετικά με τη ζωή σας.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : η σελήνη

Μπορεί να αισθάνεστε ότι τα πράγματα αλλάζουν για σας και τις σχέσεις σας τώρα. Μπορεί να υπάρχει δυναμική αλλαγή στους τύπους των ανθρώπων που προσελκύετε στη ζωή σας και με τους οποίους συνεργάζεστε στους κοινωνικούς κύκλους σας.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

  • κάρτα ταρώ : οι εραστές

Η εξασφάλιση της φήμης σας ,αποτελεί προτεραιότητα για σας σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε προσωπικές θυσίες για να εξισορροπήσετε αυτό που πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας, ενώ εξυπηρετείτε ή υποστηρίζετε τους άλλους.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Αυτό που περιμένατε μπορεί να φτάσει σήμερα. Αν έχετε την επιθυμία να εκπληρώσετε έναν σκοπό, να πάτε για ψώνια ή να κάνετε ένα ταξίδι, θα αισθανθείτε μεγάλη χαρά, καθώς θα προκύψει η ευκαιρία.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κληρονομήσατε μια κατάσταση που απαιτεί από σας, είτε να φροντίζετε είτε να μεριμνήσετε για ένα άτομο ή για ένα προσωπικό σας θέμα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η επιτυχία ή η εκπλήρωση όσων θέλετε να πετύχετε, θα βρεθεί, βοηθώντας αυτούς που σας βοήθησαν επίσης.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

  • κάρτα ταρώ :ο ιεροφάντης

Μια σχέση, ο γάμος ή ο εραστής σας, μπορεί να ζητήσουν τη συμβουλή σας σήμερα. Οι συνομιλίες παραμένουν ο κεντρικός τομέας εστίασης, όταν ταξιδεύετε ή κάνετε σχέδια για να αναλάβετε ένα νέο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : οι εραστές

Η υγεία και η ευεξία σας αποτελούν προτεραιότητα.

Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή να επενδύσετε σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας και να χαλαρώσετε.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

  • κάρτα ταρώ : ο πύργος

Προβλήματα μπορεί να προκύψουν και να απειλήσουν τη χαρά σας αυτή τη στιγμή, αλλά μην το επιτρέψετε. Καθώς ασχολείστε με όσα σας ενδιαφέρουν και ρυθμίζετε τα πράγματα, θα ξαναβρείτε το κέφι σας, για άλλη μια φορά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments