Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Βάζει στην “εξίσωση” τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Βάζει στην “εξίσωση” τον κόσμο του Παναθηναϊκού
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να ζητήσει τη βοήθεια του κόσμου για τη σωτηρία του συλλόγου.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας του. Το ποδοσφαιρικό τμήματα έχει πολλά χρέη και δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Αποκορύφωμα ήταν η περσινή σεζόν όταν η ομάδα αναγκάστηκε να ανεβάσει πολλούς πιτσιρικάδες γιατί δεν είχε δικαίωμα να κάνει μεταγραφές. Τα πράγματα είναι καλύτερο στο μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη. Αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ βγήκε μπροστά και ανέλαβε την προεδρία του σωματίου. Αρκετά τμήματα είδαν καλύτερες μέρες, αλλά το πλάνο του δεν σταματάει εκεί. Ο Γιαννακόπουλος θέλει να δει τον Παναθηναϊκό ξανά μεγάλο σε όλα τα επίπεδα. Ο έμπειρος παράγοντας γνωρίζει πως ο σύλλογος μπορεί να μπει σε νέα εποχή μόνο με την κατασκευή νέου γηπέδου. Άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να βοηθήσει σε αυτό το θέμα. Για αρκετό διάστημα ο Γιαννακόπουλος είχε επαφές με την κυβέρνηση για την δημιουργία “πράσινης πολιτείας” στο ΟΑΚΑ. Αυτές οι επαφές δεν ευδοκίμησαν και το πλάνο μπήκε στο συρτάρι.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το πλάνο λαϊκής βάσης

Μπορεί η επιλογή του Ολυμπιακού σταδίου να έχει “καεί” αλλά όχι και η επιθυμία του Γιαννακόπουλου να δώσει λύση στο θέμα. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ έχει ξεκινήσει μια νέα σειρά επαφών με τον Κώστα Μπακογιάννη για το γήπεδο στον Βοτανικό. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε προσπαθήσει να κάνει γήπεδο στην περιοχή, αλλά κάποια γραφειοκρατικά κολλήματα έκαναν το πλάνο να μείνει στα λόγια και τις μακέτες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας. Θα αναφερθεί στα χρέη της ΠΑΕ οποία βρίσκεται σε καθεστώς εξυγίανσης με ένα χρέος κάτω των 20.000.000 ευρώ. Θα αναφερθεί στην ΚΑΕ, τους θετικούς ισολογισμούς και τα διαχειρίσιμα οικονομικά δεδομένα. Δεδομένα που όμως δεν επιτρέπουν να μικρύνει η ψαλίδα με τις λοιπές ευρωπαϊκές δυνάμεις του μπάσκετ. Θα σχολιάσει τα δρώμενα στον Ερασιτέχνη, το χρέος των 3.500.000 που είναι διακανονισμένο, καθώς και την πορεία των τμημάτων του.

Σύμφωνα με το Sportime όλα τα παραπάνω συνηγορούν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παρουσιάσει το πλάνο του για εταιρία λαϊκής βάσης. Το πλάνο περιλαμβάνει σταθερό χρηματοδότη τον ίδιο και τη βοήθεια του απλού κόσμου.  Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι υπάρχουν πληροφορίες περί ύπαρξης κρατικής βοήθειας, όμως αυτό θα ξεκαθαριστεί στην επόμενη… πίστα του εγχειρήματος. Επιπλέον, θα υπάρξει ένα «άνοιγμα» στον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να ακολουθηθεί μία κοινή οικονομική πολιτική, έως ότου προχωρήσει το project. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν γνωρίζει τι έχει στο μυαλό του εκείνος της ΚΑΕ. Ωστόσο έχουν έρθει σε επικοινωνία και σε έναν σεβαστό βαθμό έχει αποκατασταθεί η σχέση τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments