Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας δημόσιο: Προσλήψεις στο Δήμο Αλμυρού

Θέσεις εργασίας δημόσιο: Προσλήψεις στο Δήμο Αλμυρού
Θέσεις εργασίας δημόσιο: Ο Δήμος Αλμυρού ανακοίνωσε 16 νέες θέσεις εργασίας. Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις θέσεις προς κάλυψη.

Θέσεις εργασίας δημόσιο: Στην προκήρυξη 16 νέων θέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου προχώρησε ο Δήμος Αλμυρού. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος θα προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο μηνών για τις εξής θέσεις:

  • Εργατών Καθαριότητας 14
  • Ηλεκτρολόγων 2

Η ανακοίνωση του Δήμου Αλμυρού

Ο Δήμαρχος Αλμυρού έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 206 παρ.1 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 143/Α/28.6.2007) µε αντικείµενο την πρόσληψη προσωπικού για αντιµετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών διµήνου χρονικής διάρκειας όπως τροποποιήθηκε µε την παρ.2 του άρθρου 41 του Ν.4325/2015 και την παρ. 2 του άρθρου 4 της Πράξης Νοµ. Περιεχοµένου (ΦΕΚ 102/26-8-2015 τεύχος Α΄), τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν.2190/1994, παρ.2 περ. ιε΄ όπως τροποποιήθηκε µε το άρθρου 1 του Ν. 3812/2009, την αριθµ. 37/2019 (Α∆Α: Ψ49ΞΩΨ7-Ω67) απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, µε την οποία εγκρίνεται η πρόσληψη προσωπικού, δέκα τεσσάρων (14) ατόµων ΥΕ16 εργατών καθαριότητας & δύο (2) ατόµων ∆Ε Ηλεκτρολόγων, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, δίµηνης διάρκειας, και ειδικότερα για τους µήνες Ιούλιο-Αύγουστο 2019, στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του ∆ήµου, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών, ήτοι της καθηµερινής αποκοµιδής απορριµµάτων, της πλύσης των κάδων και του ευπρεπισµού των κοινόχρηστων χώρων, την αποκοµιδή των ογκωδών αντικειµένων κ.λ.π, ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, δέκα τεσσάρων (14) ατόµων ΥΕ16 εργατών καθαριότητας & δύο (2) ατόµων ∆Ε Ηλεκτρολόγων, για τους µήνες Ιούλιο-Αύγουστο 2019.

Τα δικαιολογητικά για την αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής τους ταυτότητας.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή πιστοποιητικό γέννησης για τους άγαµους.
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ. να µην έχουν καταδικαστεί ή να µην είναι υπόδικοι για εγκληµατική δράση ή να µην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώµατα) και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.
  • Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνουν αν το αµέσως προηγούµενο δωδεκάµηνο, που συµπληρώνεται κατά την τελευταία ηµέρα της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν απασχοληθεί σε δηµόσια υπηρεσία η νοµικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ.1 του Ν.2190/1994 µε την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

Γενικά προσόντα πρόσληψης

1. Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους. 2. Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση).

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία πέντε (5) εργάσιµων ηµερών από την εποµένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ∆ήµου δηλ. από 24/6/2019 έως την 28/6/2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments