Αθλητισμός

Zoom Freak 1: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε τα πρώτα του signature παπούτσια (pics)

Zoom Freak 1: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε τα πρώτα του signature παπούτσια (pics)
Zoom Freak 1: Το πολυαναμενόμενο παπούτσι της Nike με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, μαύρο, άσπρο και πορτοκαλί.

Zoom Freak 1: Παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής, στο Ζάππειο, το πολυαναμενόμενο παπούτσι της Nike με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρουσία του Έλληνα MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ. Στην παρουσίαση του πρώτου signature shoe του “Greek Freak” παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι από όλον το κόσμο.

Το Zoom Freak 1 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα (μαύρο, άσπρο και πορτοκαλί), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να το φοράει κατά την διάρκεια των playoffs του ΝΒΑ. Η παρουσίαση έγινε ενάμιση χρόνο μετά την συμφωνία του Greek Freak με την Nike, η οποία έχει κάνει τον σούπερ σταρ των Μπακς ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της διαφημιστικής καμπάνιας της τα τελευταία χρόνια.

Τον Φεβρουάριο του 2017 η γνωστή αμερικανική εταιρία αθλητικών ειδών υπέγραψε συμφωνία 11ετούς διάρκειας με την FIBA και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ένας από τους αθλητές που φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της παρουσίασης.

«Διάλεξα τη Nike, γιατί συνεργαζόμουν και τα πρώτα τέσσερα χρόνια μου στο ΝΒΑ, με στήριξε από όταν ήμουν 17 και συνέχισα μαζί της, γιατί είμαι πιστός άνθρωπος. Μου αρέσει να είμαι μαζί με ανθρώπους που στηρίζουν εμένα και την οικογένειά μου»

“Ήθελα να φτιάξω ένα παπούτσι για να πω μια ιστορία. Το παπούτσι αυτό έχει στοιχεία του χαρακτήρα μου, είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Όπου πάω προσπαθώ να αντιπροσωπεύω την οικογένειά μου, γι’ αυτό και στο παπούτσι υπάρχουν χαραγμένα τα ονόματα της μητέρας μου, των αδελφών μου, του πατέρα μου και η σημαία της χώρας μου”, είπε στο πλαίσιο της παρουσίασης ο Γιάννης.

O MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ συγκίνησε όταν αφιέρωσε το “ROSES Zoom Freak 1”, δηλαδή το σχέδιο σε κόκκινο και άσπρο, στη μνήμη του πατέρα του, Τσαρλς:

“Από τις οικογενειακές αξίες και τα μαθήματα ζωής, στην σκληρή δουλειά και την ταπεινότητα. Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο δημιούργησε έναν γιο με τρομερό χαρακτήρα και αρετές από πολύ μικρή ηλικία. Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Τσαρλς πριν από δύο χρόνια, ο Γιάννης άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στο μνήμα του Τσαρλς για να τον τιμήσει και να εκφράσει την ελπίδα για το μέλλον. Αποδίδοντας φόρο τιμής στον Τσαρλς Αντετοκούνμπο, τα “Roses” αποτελούν την ελπίδα του Γιάννη πως μια μέρα θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και θα έχει την ίδια τρομερή επιρροή στους ανθρώπους, όπως εκείνος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments