Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Έκανε δήλωση για τη σχέση Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλου (vid)

Αλέξης Τσίπρας: Έκανε δήλωση για τη σχέση Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλου (vid)
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός σχολίασε την αποκάλυψη της σχέσης Αχτσιόγλου - Τζανακόπουλου.

Αλέξης Τσίπρας: Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης του πρωθυπουργού, στον τηλεοπτικό σταθμό Open, η Έλλη Στάη θέλησε να αποσπάσει κάποιο σχόλιο, για την σχέση της Έφης Αχτσιόγλου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Η παραδοχή της υπουργού Εργασίας ότι είναι ζευγάρι με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ μονοπωλεί τις συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες.

«Κάνατε μια νέα γυναίκα υπουργό την κυρία Αχτσιόγλου και την κάνατε και κυβερνητική εκπρόσωπο» είπε η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του Open και συνέχισε παραπέμποντας στην αποκάλυψη της Έφης Αχτσιόγλου: «Βάζετε όμως να τσακωθούν οικογένειες; Γιατί η ίδια είπε χθες ότι έχει δεσμό με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο. Τους βάλατε σε αντιπαράθεση; Τη μία τη βάλατε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας τον άλλο τον βάλατε να κυνηγάει τον σταυρό»;

Ο Αλέξης Τσίπρας προτίμησε να αποφύγει να σχολιάσει το γεγονός αυτό καθαυτό και περιορίστηκε να επισημάνει: «Το κυνήγι του σταυρού είναι το βάπτισμα του πυρός για έναν πολιτικό και αν επέλεξα κάτι δύσκολο επέλεξα για την κυρία Αχτσιόγλου όχι για τον κ. Τζανακόπουλο. Νομίζω ότι αυτή η επιλογή για τον Δημήτρη είναι μια επιλογή που θα αποδειχθεί απολύτως σωστή και σοφή».

Τι λέει το Twitter για τη σχέσης της Έφης Αχτσιόγλου με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Η αποκάλυψη που έκανε σε συνέντευξη της στο RISE TV η Έφη Αχτσιόγλου όπου και παραδέχτηκε πως έχει σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση. Οι χρήστες του Twitter δεν έμεινα με σταυρωμένα τα χέρια και σχολίασαν την απρόσμενη αυτή αποκάλυψη.

Οι χρήστες του διαδικτύου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Σε αυτούς που τόνισαν πως η σχέση τους δεν του προκάλεσε έκπληξη καθώς ήταν οφθαλμοφανές πως είναι μαζί εδώ και καιρό και σε αυτούς που υποστήριξαν πως η αποκάλυψη αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν έγινε και τόσο… τυχαία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments