Lifestyle

Αποστολία Ζώη: “Μπήκα στο Nomads γιατί έψαχνα μια ηλιαχτίδα”

Αποστολία Ζώη: “Μπήκα στο Nomads γιατί έψαχνα μια ηλιαχτίδα”
Αποστολία Ζώη: Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε τον λόγο που την ώθησε να δηλώσει συμμετοχή στο Nomads.

Αποστολία Ζώη: Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε δηλώσει συμμετοχή στο Nomads. Για την επιλογή της αυτή, μίλησε στο Enjoy της “Κυριακάτικης Δημοκρατίας”. Η ίδια αποκάλυψε ότι ο λόγος που την ώθησε να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, ήταν η ανάγκη εύρεσης μιας “ηλιαχτίδας”, όπως τη χαρακτήρισε στη ζωή της. Εκείνη την εποχή, ταλαιπωρούταν από οικογενειακά προβλήματα, έχοντας να αντιμετωπίσει την ασθένεια της μητέρας της.

Το περιστατικό αυτό την κατέβαλε, σωματικά και ψυχικά, με την Αποστολία Ζώη να παίρνει το “ΟΚ” από τον πατέρα της και να δηλώνει συμμετοχή στο ριάλιτι. Έπειτα, η ίδια υπερτόνισε τη δύναμη που της έδωσε η επαφή με τη φύση: “Με το που πάτησα το πόδι μου στο νησί, από τους τυφώνες που ζήσαμε, την πείνα, τα φίδια, τα κουνούπια, τα αθλήματα, τις δοκιμασίες, ήταν μια στροφή 180 μοιρών στη ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Η φύση τελικά σε μαθαίνει πολλά. Να αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία κάθε περίπτωση. Σου δίνει τη λύση”.

Συγκεκριμένα, η Αποστολία Ζώη ανέφερε τα εξής:

“Έψαχνα μια ηλιαχτίδα εκείνη την περίοδο, κάτι για να αλλάξω εικόνες. Ήμουν τρομερά κουρασμένη από την ασθένεια της μητέρας μου, το είπα στον πατέρα μου και μου είπε «πήγαινε κορίτσι μου. Τι φοβάσαι; Εσύ είσαι πρωταθλήτρια καταδύσεων». Του λέω «πατέρα, δεν θα αντέξω και πολύ, είναι δύσκολα τα αθλήματα, η πείνα, ο καιρός εκεί, σε ένα μήνα θα επιστρέψω». Πήγα να ζήσω έξω από την καθημερινότητά μου, από την πραγματικότητά μου που ήταν μέσα σε πολύ βαθιά θλίψη και μέσα στα νοσοκομεία, στα χειρουργεία.

Δεν πήγα για να κάνω κάτι δημιουργικό στο Nomads, όπως γίνεται με το τραγούδι και την υποκριτική. Ήταν μια συγκυρία. Με το που πάτησα το πόδι μου στο νησί, από τους τυφώνες που ζήσαμε, την πείνα, τα φίδια, τα κουνούπια, τα αθλήματα, τις δοκιμασίες, ήταν μια στροφή 180 μοιρών στη ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Η φύση τελικά σε μαθαίνει πολλά. Να αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία κάθε περίπτωση. Σου δίνει τη λύση”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments