Lifestyle

Κορίνα Δαμουλιάνου: “Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή της”

Κορίνα Δαμουλιάνου: “Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή της”
Κορίνα Δαμουλιάνου: Η πρώην ηθοποιός και νυν υποψήφια βουλευτής αναφέρεται στις σχέσεις της με την Ελένη Μενεγάκη.

Κορίνα Δαμουλιάνου: Τη γνωρίσαμε ως μικρό κοριτσάκι στην αλησμόνητη σειρά του ΑΝΤ1, “Πάτερ Ημών”, όπου υποδυόταν τη μικρή κόρη του αείμνηστου, Κώστα Καρρά. Πλέον, στα 34 της, η Κορίνα Δαμουλιάνου συνεχίζει μεν να ασχολείται με την υποκριτική, παράλληλα με τον χώρο της πολιτικής. Στις επικείμενες εκλογές θα τη δείτε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Νότια.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια είχε γνωρίσει τη δημοφιλή παρουσιάστρια από την εποχή του “Πάτερ Ημών”, όταν η Ελένη Μενεγάκη υποδυόταν τη σύντροφο του Κώστα Καρρά. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με τον Κώστα Καρρά, ο οποίος την αγαπούσε αρκετά και την έβλεπε σαν πατέρας της. “Είναι λες και με έχει ευλογήσει και με έφερε μέχρι εδώ”, είπε για τον Καρρά. Συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής ανέφερε τα εξής:

“Ο Κώστας Καρράς είναι λες και με έχει ευλογήσει και με έφερε εδώ και μακάρι από εκεί ψηλά που με βλέπει να νιώθει περήφανος. Είχαμε πολύ μεγάλο δέσιμο μεταξύ μας, με αγαπούσε πραγματικά και τώρα στον προεκλογικό μου αγώνα συναντώ ανθρώπους που ήταν τότε στο γραφείο και μου λένε “πόσο σε αγαπούσε”, δηλαδή είναι απίστευτο, ήταν πολύ αληθινό. Αυτό που μου έλεγε τότε είναι να είμαι η Κορίνα. Ήταν τέτοιος άνθρωπος και αυτό ήθελε, να είμαι η Κορίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της. Αν την δω στο δρόμο φυσικά και θα της μιλήσω γιατί είναι τιμή μου και ότι έχω κάνει και όποιους ανθρώπους έχω γνωρίσει και γιατί να μην μιλήσουμε. Τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήταν τότε που “έφυγε” ο Κώστας Καρράς, δυσκολεύτηκε να με γνωρίσει, αλλά μετά με γνώρισε”.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου για την Ελένη Μενεγάκη και τον Κώστα Καρρά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments