Αθλητισμός

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Κλείνει» Σεμέδο – Παίρνει τερματοφύλακα από τη Σίτι

Νότιγχαμ Φόρεστ:  «Κλείνει» Σεμέδο – Παίρνει τερματοφύλακα από τη Σίτι
Νότιχγαμ Φόρεστ: Ο Άλφα Σεμέδο, που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, κλείνει στη Φόρεστ, η οποία παίρνει και τερματοφύλακα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Ολυμπιακός μετά και την απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκλεισε ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που είχε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Αυτό της απόκτησης ενός επιθετικού που θα έλυνε το πρόβλημα των Πειραιωτών στο σκοράρισμα. Έτσι πλέον στράφηκε σε μια ακόμα θέση που χρειάζεται ενίσχυση, αυτή του χαφ. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε είναι αυτό το Άλφα Σεμέδο, που αγωνίζεται στην Μπενφίκα. Ο νεαρός χαφ έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα μέχρι το 2022, αλλά δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί, με τον όνομα του να έχει ακουστεί στα ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων». Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του Σεμέδο, ο οποίος βρήκε δίχτυα κόντρα στην ΑΕΚ στο Champions League τη φετινή σεζόν. Η Νότιγχαμ, που έχει στόχο την άνοδο στην Premier League, αναμένει τη Δευτέρα την άφιξη του Άρο Μούριτς, Μαυροβούνιου τερματοφύλακα που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι. Γεννημένος στην Ελβετία (7/11/1998), με ύψος 1.98, έχει συμβόλαιο στους «πολίτες» μέχρι το 2021. Είναι διεθνής με το Κόσοβο και μάλιστα τη σεζόν 2018-2019 έκανε πέντε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Σίτι στο EFL Cup.

Κλανούντιο Γιάκομπ: Ο πρώτος στόχος για το κέντρο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ήθελε να τελειώσει άμεσα το θέμα με την απόκτηση επιθετικού. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέτασαν πολλές περιπτώσεις παικτών και τελικά αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Γουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός στράικερ βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνηση του στην ομάδα του Πειραιά. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφική κίνηση, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει δει τις τρύπες του ρόστερ να έχουν καλυφθεί.

Από εδώ και πέρα θα γίνουν κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις. Φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί μια πώληση ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να αντικατασταθεί. Με τα τωρινά δεδομένα ο Ολυμπιακός δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός παίκτη για το χώρο του κέντρου. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να προσθέσει άλλη μια λύση στα χαφ. Έναν παίκτη που δεν θα έρθει για να πάρει τη φανέλα σπίτι του, αλλά θα μπορεί να δώσει ποιοτικές λύσεις όταν του ζητηθεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε στα χέρια του μια λίστα με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που φαίνεται να έχει πάρει το προβάδισμα είναι ο Κλαούντιο Γιάκομπ που ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για ένα χαφ με μεγάλη ποιότητα που έχει περάσει όλη του την Ευρωπαϊκή καριέρα στα Αγγλικά γήπεδα. Αρχικά φόρεσε την φανέλα της Γουέστ Μπρομ και πέρσι το καλοκαίρι πήγε σαν ελεύθερος στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο έμπειρος χαφ δεν υπολογίζεται από την Αγγλική ομάδα και οι άριστες σχέσεις των δυο πλευρών θα παίξουν ρόλο στις διαπραγματεύσεις. Με τα δεδομένα της υπόθεσης φαίνεται πως η υλοποίηση της μεταγραφής είναι καθαρά στο χέρι του προπονητή του Ολυμπιακού. Άλλωστε το όνομα του έχει «παίξει» και στο παρελθόν στο ρεπορτάζ. Αυτό που τον κάνει να μην έχει δώσει ακόμα το οριστικό «ΟΚ» είναι μια άλλη περίπτωση που έχει στο μυαλό του. Πρόκειται για τον Πελέ που προέρχεται από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και τον γνωρίζει καλά ο έμπειρος κόουτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments