Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Νόρτζελαντ 3-0

ΠΑΟΚ – Νόρτζελαντ 3-0
ΠΑΟΚ - Νόρτζελαντ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε την ουσία και εκμεταλλευόμενος πλήρως τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και πήρε την πρώτη του νίκη (3-0) επί ολλανδικού εδάφους.

ΠΑΟΚ – Νόρτζελαντ: Την πρώτη του φιλική νίκη στην προετοιμασία στο δεύτερο παιχνίδι του επί ολλανδικού εδάφους πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 3-0 της Νόρτζελαντ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του, αλλά ήταν εξαιρετικά ουσιαστικός και… κυνικός παίρνοντας μια εύκολη νίκη χάρη στα γκολ των Άκπομ (7′), Γαϊτανίδη (65′) και Ζαμπά (72′). Ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε αρκετές δοκιμές, καθώς χρησιμοποίησε ξανά δύο ενδεκάδες, προσπαθώντας να μάθει στην ομάδα του όσο καλύτερα μπορεί το 4-4-2.

«Νωθρός» στο πρώτο μέρος

Ο Δικέφαλος είχε θέματα στα χαφ και στην κυκλοφορία της μπάλας (περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο), έκανε ασυνήθιστα πολλά λάθη (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) αλλά χάρης στην ποιότητα των παικτών του έφτασε εύκολα σε νίκη με 3-0. Απέναντι σε μια ομάδα που σε μια εβδομάδα θα μπει στο γήπεδο για το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν κόντρα στη Χόρσενς και βρίσκεται στο τελείωμα της προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Τσούμπα Άκπομ. Συγκεκριμένα, στο 7′, η επιμονή του Ενρίκε έφερε το κλέψιμο της μπάλας με τον ίδιο να γυρνάει στον Άγγλο φορ που πλάσαρε για το 1-0. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα οι Νορβηγοί απείλησαν, αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε το σουτ Ντάμσγκααρντ.

Ακολούθησε ένα μεγάλο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου με πολλά φάουλ και λάθη, χωρίς να μπορεί να αποκτήσει ρυθμό το παιχνίδι και χωρίς φάσεις. Στο 41′ ο Μίσιτς επιχείρησε ένα σουτ από το κέντρο, όταν είδε εκτός θέσης τον Λάρσεν, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του, ενώ στο 45’ μετά από ωραία σέντρα του Ροντρίγκο, ο Ενρίκε πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Το «καθάρισε» στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερέιρα άλλαξε όλη την 11άδα, όπως έκανε και στο προηγούμενο παιχνίδι. Στο 49’ ο Ντούγκλας έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά μπλόκαρε ο Λάρσεν. Στο 65’ ο νεαρός Γαϊτανίδης έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, όταν μετά από βολέ του Μελίσσα, έβαλε ωραία το σώμα του, κέρδισε την μπάλα και πλάσαρε ωραία πάνω από τον Γένσεν στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα. Στο 72’ έγινε και το 3-0 για τον Δικέφαλο με τον Ζαμπά, ο οποίος τελείωσε ωραία τη φάση από δεξιά μετά από όμορφη ασίστ του Ελ Καντουρί από τη μεσαία γραμμή.

Στο 73’ ένα σουτ του Ντονιόχ, απέκρουσε ο Μελίσσας, ενώ στο 79’ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ γκολ των Δανών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για άλλο ένα παιχνίδι στην Ολλανδία, αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, ταξιδεύοντας εκεί και από τη Γερμανία και το Βέλγιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νόρτζελαντ: Γένσεν (70’ Βίνταλ), Ρίγκααρντ, Ντονιόχ, Ράσμουσεν, Ογκίστ (70’ Γιάκομπσεν), Λάρσεν (70’ Π. Γένσεν), Κρίστενσεν, Ντάμσγκααρντ (21’ Άντερσεν), Μουμίν, Ατάνγκα (46’ Σαντίκ), Φράνσις.

ΠΑΟΚ Α’ ημίχρονο: Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης (28’ Μάτος), Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο, Κάτσε, Μίσιτς, Λημνιός, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

ΠΑΟΚ Β’ ημίχρονο: Μελίσσας, Μάτος, Γιαννούλης, Βαρέλα, Ίγκανσον (75’ Χατζηισαΐας), Ντούγκλας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Στοχ, Πέλκας (81’ Σφιντέρσκι), Γαϊτανίδης (81’ Λάμπρου).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments