Πολιτική

Χρήστος Καραγιαννίδης: “Την έπεσαν” στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Χρήστος Καραγιαννίδης: “Την έπεσαν” στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Χρήστος Καραγιαννίδης: Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα βρίσκεται στο στόχαστρο για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Χρήστος Καραγιαννίδης: Στο στόχαστρο μερίδας πολιτών βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα. Ο εν λόγω υποψήφιος δέχεται καθημερινά υβριστικά μηνύματα στο διαδίκτυο, ενώ έξω από τα γραφεία του κόμματος έλαβε χώρα συγκέντρωση κατά του.

Ο λόγος για τον οποίον έχει βρεθεί στο στόχαστρο αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τον Καραγιαννίδη να κατηγορείται από τους πολίτες για προδοσία και ξεπούλημα της Μακεδονίας. Συν τοις άλλοις, έχει δημιουργηθεί και αφίσα για τον Χρήστο Καραγιαννίδη, από τους κατηγόρους του.

Στην αφίσα αυτή γράφουν: «Αυτός ψήφισε την προδοσία της Μακεδονίας. Ξεπούλησε το όνομά μας και τώρα με θράσος ζητά ξανά την ψήφο μας. Μαύρο».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τους τραμπουκισμούς εις βάρος του, τοποθετούμενος στον “αέρα” της ΕΡΤ. Έκανε λόγο για ομάδα 15-20 τραμπούκων την ημέρα της κατάθεσης στεφάνου για την απελευθέρωση της Δράμας. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δέχεται αρκετά απειλητικά μηνύματα.

“Ομάδα 15 – 20 τραμπούκων όταν κατέθεσα στεφάνι για την απελευθέρωση της Δράμας την 1η Ιουλίου δεν σεβάστηκαν την ιερότητα της στιγμής, ούτε τους νεκρούς που έπεσαν και φώναζαν υβριστικά συνθήματα. Επιχειρούν να προκαλέσουν ένταση στην πόλη. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα ότι “θα με βρουν στο χαντάκι” και ότι “δεν θα ξημερώσει για μέρα η Δευτέρα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments