Πολιτική

Εκλογές: Ένταση με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας σε εκλογικό τμήμα στο Ρίο

Εκλογές: Ένταση με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας σε εκλογικό τμήμα στο Ρίο
Εκλογές: Επεισόδιο ανάμεσα σε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και νεολαίους της ΟΝΝΕΔ σε σχολείο που στεγάζει εκλογικά τμήματα στο Ρίο.

Εκλογές: Ένταση ανάμεσα σε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και νεολαίους της ΟΝΝΕΔ έλαβε χώρα σε σχολείο στο Ρίο, το οποίο στεγάζει εκλογικά τμήματα. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ όταν έφτασαν στο σημείο ξεκίνησαν να επιτίθενται φραστικά στο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από την περιοχή. Αρχικά, τον κατηγόρησαν ότι εμφανίζεται ως επόπτης του κόμματος κάνοντας χρήση πλαστού εγγράφου με σκοπό να προωθεί ψηφοδέλτια συγκεκριμένης υποψήφιας του κόμματος του.

Στη συνέχεια τα μέλη της ΟΝΝΕΔ φέρονται να εμφάνισαν οι ίδιοι ένα άλλο έγγραφο, με το οποίο υποστήριζαν ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι επόπτες του κόμματος. Τα πνεύματα οξύνθηκαν αρκετά μετά από λίγο με την γυναίκα, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, να βρίσκεται στο έδαφος. Από κύκλους της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ Αχαϊας επιβεβαιώνεται το επεισόδιο που έγινε στο εκλογικό τμήμα στο Ρίο, ωστόσο διαψεύδεται ότι σε αυτό είχαν εμπλοκή μέλη της ΟΝΝΕΔ που έχουν σχέση με τα όργανά της.

Παράλληλα, οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν πως το επεισόδιο σε βάρος της γυναίκας στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στο Ρίο προκλήθηκαν από πολύ συγκεκριμένα άτομα που έχουν σχέση με το γραφείο υποψηφίου του κόμματος. Η γυναίκα, θύμα του επεισοδίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την πτώση της στο έδαφος όταν «άναψαν τα αίματα» στο επεισόδιο. Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να κατατεθούν μηνύσεις από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Εκλογές: Ένταση και στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θυμίζουμε πως ένταση σημειώθηκε και στο εκλογικό κέντρο, στο οποίο άσκησε το εκλογικό δικαίωμα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο Περιστέρι λίγο μετά τις 10:30 και αρκετός κόσμος βρέθηκε εκεί για να τον υποδεχτεί. Το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο φώναζε «Να τος, να τος ο πρωθυπουργός». Ωστόσο δεν έλειψαν τα απρόοπτα όταν μια ομάδα μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είχαν φτάσει στο σημείο επιχείρησε να κρεμάσει ένα πανό και να φωνάξει κάποια συνθήματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κράτησε την ψυχραιμία του και ευτυχώς η κατάσταση δεν ξέφυγε. Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχώρησε χωρίς κανένα πρόβλημα. Λίγα λεπτά μετά έκανε δηλώσεις στους εκπρόσωπους του Τύπου που βρέθηκαν στο στο 416 εκλογικό τμήμα στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.

«Οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία. Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας. Καλή ψήφο σε όλες και όλους», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments