Πολιτική

Εκλογές 2019: «Να ξανακάνουμε μεγάλη την παράταξή μας» το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου

Εκλογές 2019: «Να ξανακάνουμε μεγάλη την παράταξή μας» το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου
Εκλογές 2019: "Χέρι – χέρι, όλοι μαζί, θα αγωνιστούμε για να ξαναδώσουμε στους Έλληνες ελπίδα και προοπτική" τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Εκλογές 2019: Τις πρώτες του δηλώσεις από το εκλογικό κέντρο του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) στην Πάτρα, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Ιουλίου έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για τους στόχους του ΚΙΝΑΛ και τον αγώνα που δόθηκε για να κρατηθεί όρθια η παράταξη.

Αναλυτικά ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε τα εξής:

«Θα προασπιστούμε την αυτονομία της παράταξης και τη δυνατότητά της να υπερασπιστεί τα λαϊκά συμφέροντα. Δώσαμε έναν τίμιο και αληθινό αγώνα, για τους Αχαιούς και την Αχαΐα, για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Όλοι μαζί, οι υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής στην Αχαΐα, δώσαμε έναν αγώνα έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλές αντιξοότητες και παραλογισμούς. Τα καταφέραμε. Κρατήσαμε όρθια την Προοδευτική Παράταξη.

Από αύριο, έχουμε μόνο μια επιλογή. Να αγωνιστούμε για να είμαστε χρήσιμοι για τους Έλληνες και τη χώρα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιούς μου, γιατί έδωσαν με αξιοπρέπεια έναν διαφορετικό αγώνα από όλους τους άλλους. Χέρι – χέρι, όλοι μαζί, θα αγωνιστούμε για να ξαναδώσουμε στους Έλληνες ελπίδα και προοπτική.

Προσωπικά, ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ταγμένος στην υπεράσπιση των αρχών και των αξιών της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, της προόδου απέναντι στη συντήρηση. Αυτόν το δρόμο θα συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε όλους τους Αχαιούς. Και ιδιαίτερα εκείνους που στάθηκαν όρθιοι που δεν ξεγελάστηκαν από τις σειρήνες του συντηρητισμού, του λαϊκισμού ή της εξουσίας. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Από αύριο, αγώνα. Να ξανακάνουμε μεγάλη την Παράταξή μας. Για τους Έλληνες, για την Ελλάδα. Για την πραγματική αλλαγή».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ, ο κ. Παπανδρέου απάντησε:

«Γνωρίζετε τη θέση μου. Θα είμαστε χρήσιμη, αξιόπιστη και προοδευτική αντιπολίτευση. Δεν τίθεται έτσι κι αλλιώς θέμα πολιτικής σταθερότητας. Θα προασπιστούμε την αυτονομία της παράταξης και τη δυνατότητά της να υπερασπιστεί τα λαϊκά συμφέροντα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play