Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Εγκαταστάθηκε” στο Μαξίμου – Πρώτη επίσκεψη από τη Μαρέβα (pic&vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Εγκαταστάθηκε” στο Μαξίμου – Πρώτη επίσκεψη από τη Μαρέβα (pic&vid)
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Αλέξη Τσίπρα και ο πρώτος άνθρωπος που υποδέχθηκε ήταν η σύζυγός του, Μαρέβα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με θρησκευτικό όρκο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε και είναι πλέον ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ο κ. Μητσοτάκης ο πρώτος άνθρωπος που υποδέχτηκε ως πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν η σύζυγός του Μαρέβα όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η παράδοση παραλαβή στο Μαξίμου

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο, ο νέος πρωθυπουργός μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου τον υποδέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο κύριος Μητσοτάκης ανέβηκε με ταχύ βήμα, αντάλλαξε σύντομη χειραψία για τους φωτογράφους με τον Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια ο κύριος Τσίπρας τον συνόδευσε στο εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

Η ορκωμοσία του

Αμέσως μόλις έπεσαν οι… υπογραφές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης “χάθηκε” στην αγκαλιά της συζύγου του Μαρέβας και των παιδιών του.

Η ευχή του Αρχιεπισκόπου

Δύναμη και υπομονή ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αφού φίλησε το χέρι του αρχιεπισκόπου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο νέος πρωθυπουργός υπέγραψαν το προεδρικό διάταγμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments