Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα (8/7/19)

Ζώδια και έρωτας: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα (8/7/19)
Ζώδια και έρωτας: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Δευτέρα (8/7/19).

Ζώδια και έρωτας: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Δευτέρα (8/7/19).

Κριός 

Πάντα υπάρχουν ενδείξεις, αν έχεις βρει την αδελφή ψυχή σου! Συμβαίνει συχνά όταν είσαι με κάποιον που μπορεί να τελειώσει τις προτάσεις σου. Τι γίνεται με κάποιον που έχει την ίδια διαδικασία σκέψης με τη δική σου, ή- σε ακόμη πιο συναρπαστικό επίπεδο- τις ίδιες φαντασιώσεις; Σύντομα θα μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες απαντήσεις στον εαυτό σου. Προετοιμάσου για να ανακαλύψεις πόσο ταιριάζεις, μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο!

Ταύρος

Τα συναισθήματά σου σήμερα θα έχουν διακυμάνσεις. Κι αυτό που ξεκινάει σαν μια απογοήτευση που δεν την έχεις εξωτερικεύσει, θα μετατραπεί σε ανεξέλεγκτο θυμό, αν δεν είσαι προσεκτική. Φυσικά, έχεις πολλή κοσμική υποστήριξη για να επαναφέρεις στην τάξη, την ορμητικότητα που θα μπορούσε να βρει το δρόμο της σε διάφορες συζητήσεις με το ταίρι σου. Ανεξάρτητα από το αν κάτι είναι συγκεχυμένο ή προκλητικό, είναι σημαντικό να παραμείνεις προσγειωμένη και να κάνεις μια συντονισμένη προσπάθεια να διατηρήσεις την ηρεμία ανάμεσά σας. Οι απολογίες είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες, αλλά μπορούν ν’ αποφευχθούν, με αρκετή υπομονή και ευαισθησία.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνδεθείς με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την προσαρμοστική ικανότητα, που σε διακρίνει. Είναι πιθανό ότι κάποιες πλευρές της σχέσης σου, θα σε ωθήσουν στα άκρα…. και θα νιώσεις πως ο εραστής σου, παρεκκλίνει από το θέμα που συζητάτε επίτηδες, για να σ’ εκνευρίσει. Ξέχνα οποιαδήποτε αρνητικό συναίσθημα, επειδή μπορεί να αντικατασταθεί αμέσως, αν λειτουργήσεις χρησιμοποιώντας το πιο ισχυρό αφροδισιακό όλων!! Το γέλιο!

Καρκίνος

Μπορείς να θεραπεύσεις με κάποιο τρόπο τη σχέση σου, αλλά θα χρειαστεί μάλλον να παραδεχτείς, πως αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά κι όχι αμέσως. Ξέρεις ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσες να πεις ή να κάνεις για να διαφωτίσεις τον εραστή σου, αλλά πρέπει να είναι έτοιμος, για να τα δεχτεί. Μην απογοητευτείς αν η προσφορά σου για υποστήριξη, δεν γίνει άμεσα αποδεκτή. Με υπομονή και ευαισθησία, θα γίνει!

Λέων

Το πάθος που έχεις, μπορεί να σε βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο στη σχέση σου! Αλλά ίσως είναι πιο χρήσιμο, αν το δείξεις με μεγάλες χειρονομίες αγάπης κι όχι με λάγνο τρόπο! Η ενίσχυση ή η βελτίωση της ερωτικής σου σχέσης , πιθανότατα βασίζεται περισσότερο στην αγάπη, την προσοχή και την υποστήριξή σου, παρά στην οποιαδήποτε σαρκική επαφή, αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να συμβεί αργότερα. Προς το παρόν, να είσαι η γενναιόδωρη και υποστηρικτική σύντροφος, που συνηθίζεις να είσαι.

Παρθένος

Υπάρχει ένταση σε πολλές περιοχές της σχέσης σου, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι το τελευταίο προβληματικό ζήτημα που θέλεις να αντιμετωπίσεις, αφορά τα κοινά οικονομικά σας. Αν ο οικονομικός τομέας, είναι η πηγή των τεταμένων συζητήσεων με τον εραστή σου, τότε θα διαπιστώσεις πως βρίσκεστε στην ίδια σελίδα, σχετικά με την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Κάπου, μέσα στο χάος και την ένταση, βρίσκεται μια μέση οδός. Με υπομονή και ευαισθησία, θα τη βρείτε.

Ζυγός

Ο σύντροφός σου σήμερα, θα έχει ισχυρές απόψεις για ένα συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά αν αυτό μετατραπεί σε αγώνα εξουσίας, θα υπαγορευτεί μόνο από σένα. Μάλλον θα παρερμηνεύσεις την άκαμπτη πίστη ή την αποφασιστικότητά του, σαν επιθετικότητα- κάτι που δεν συμβαίνει. Αν και δε θέλεις να πολεμάς τη φωτιά με φωτιά, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην το κάνεις τώρα. Αν αποστασιοποιηθείς για λίγο, θα μπορέσεις σύντομα να αποκτήσεις μια σαφέστερη και πιο ακριβή προοπτική, που μπορεί να σε βοηθήσει.

Σκορπιός

Η ανάγκη να δεχτείς την πραγματικότητα της ερωτικής σου σχέσης, ίσως απαιτεί να καταβάλεις την απαραίτητη προσπάθεια, για να παραμείνεις προσγειωμένη…αλλά θα φαίνεται σαν να κάνεις κρύο ντους, αυτή τη στιγμή. Δεν είναι απαραίτητο όμως, να μειώσεις τις προσδοκίες σου. Η διαχείριση των προσδοκιών σου, με ρεαλιστικές και πρακτικές κινήσεις, είναι το μεγαλύτερό σου στοίχημα τώρα. Μπορείς ακόμα να επικεντρωθείς σε όποιον κάνει την καρδιά σου να τρεμοπαίζει, ενώ θα κάνεις παράλληλα, μικρά και μεθοδικά βήματα για να προοδεύσεις τη σχέση σου.

Τοξότης

Ο εραστής σου, θα μπορούσε να μοιραστεί τις μεγάλες φιλοδοξίες σου.. Και θα δημιουργηθεί κάτι σέξι και συναρπαστικό, όταν μιλήσετε ανοιχτά γι’ αυτές. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην αφήσεις τη συζήτηση να φτάσει μόνο σε ένα συγκεκριμένο σημείο και να μετά ξεφύγει από το θέμα. Φυσικά, δεν μπορείς να μετατρέψεις κάθε όραμα σε πραγματικότητα! Αλλά υπάρχουν κοινές φιλοδοξίες που μπορούν, με τα σωστά επίπεδα φαντασίας και κοινής προσπάθειας, να γίνουν κάτι περισσότερο από απλές φαντασιώσεις.

Αιγόκερως

Ο αγαπημένος σου, μπορεί να θέλει απαντήσεις σε κάποιο θέμα και να σε παρακινήσει, για να του τις δώσεις. Ωστόσο, ίσως να μην έχεις την ενέργεια ή τον ενθουσιασμό να απολαύσεις τη βαθιά συζήτηση που επιζητά το ταίρι σου. Αν και θα σε ενθαρρύνει να του ανοιχτείς, μάλλον θα είσαι εσύ αυτή, που θα θέσει αυστηρά όρια σε ό, τι είσαι έτοιμη να συζητήσεις. Απλά να γνωρίζεις….πως αν θέλεις να κλείσει το ερωτικό ζήτημα που έχει προκύψει, τότε θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερη ευελιξία.

Υδροχόος

Ακόμη και αν δυσκολευτείς να βρεις μια ισορροπημένη λύση για την αντιμετώπιση των αναγκών του εραστή σου, παρακολουθώντας στενά το πρόβλημά του, θα μπορέσεις να βρεις μια χρήσιμη ισορροπία τώρα. Ανεξάρτητα από τις διαφορές που ίσως υπάρχουν ανάμεσα σ’ αυτό που θέλει και χρειάζεται το ταίρι σου και σ’ αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι απ’ αυτόν, δεν είναι σε καμία περίπτωση αδύνατο, να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός. Εφόσον είστε πρόθυμοι και οι δύο βέβαια, ν’ ακούσετε ο ένας, τον άλλον.

Ιχθύες

Μπορεί να νιώθεις πως εστιάζεις ολοένα και περισσότερο στην ενίσχυση ή τη βελτίωση της σταθερότητας και της ασφάλειας στη σχέση σου, σήμερα. Ένας τομέας που θα συζητηθεί, περιλαμβάνει τα οικονομικά…. αλλά μην επικεντρωθείς σ’ αυτά που δεν έχετε. Ένα συμπαγές σχέδιο μπορεί να συμβάλει, ώστε να δημιουργηθούν πιο ισχυρά θεμέλια- με πολλούς τρόπους- αυτή τη στιγμή. Αν τα χρήματα είναι η αιτία της έντασης, τότε μια ανοικτή και ειλικρινής συζήτηση ανάμεσά σας, θα μπορέσει ν’ αποκαλύψει, έναν καθησυχαστικό τρόπο προόδου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments