Πολιτική

Θανάσης Νασίκας: “Ο Βελόπουλος είναι άνανδρος και ανέντιμος”

Θανάσης Νασίκας: “Ο Βελόπουλος είναι άνανδρος και ανέντιμος”
Θανάσης Νασίκας: Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλου εξαπέλυσε ο Θανάσης Νασίκας για το μεταξύ τους επεισόδιο που κατέληξε στη σύλληψη του δεύτερου.

Θανάσης Νασίκας:  Άνανδρο και ανέντιμο χαρακτήρισε τον Κυριάκο Βελόπουλο ο υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση, μετά τη μήνυση που του υπέβαλε ο πρόεδρος του κόμματος με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα κρατητήρια. Ο κ. Νασίκας εξελέγη στη Λάρισα κι ενώ είχε τη διαβεβαίωση από τον Κυριάκο Βελόπουλο ότι θα επιλέξει κάποια από τις άλλες περιφέρειες, ως αρχηγός κόμματος, τελικά επέλεξε εκείνη της Λάρισας.

“Τι μεσολάβησε από τις 9 χθες το πρωί έως τις 13.00 ξέρω αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω” δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής. Περιγράφοντας τη στιγμή της σύλληψής του, τόνισε ότι συνελήφθη την ώρα που έφευγε από το σπίτι του για να πάει στα χωράφια και οδηγήθηκε από τρεις αστυνομικούς στο κρατητήριο.

Ο κ. Νασίκας ανέφερε ακόμα ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε μήνυση και στον 23χρονο γιο του, λέγοντας ότι απειλήθηκε η ζωή του. “Με παρακάλαγε για το κόμμα” πρόσθεσε ο κ. Νασίκας, τονίζοντας ότι έκανε μεγάλο λάθος που τον πίστεψε. Ο υποψήφιος βουλευτής παραδέχθηκε ότι συνομίλησαν έντονα στο τηλέφωνο με τον Κυριάκο Βελόπουλο, όμως αρνήθηκε ότι τον εξύβρισε ή τον απείλησε.

Θανάσης Νασίκας: “Έχει προδιαγραφεί το πολιτικό του τέλος” είπε. “Δεν θα τον αφήσω σε χλωρό κλαρί” κατέληξε.

Ποιος είναι ο Θανάσης Νασίκας

Γνωστός για την αγροτοσυνδιαλιστική του δράση, ο Θανάσης Νασίκας έγινε γνωστός μέσα από τον αγώνα του στα αγροτικά μπλόκα, αλλά και στο συνεταιριστικό κίνημα αφού συμμετείχε στη διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων νομού Λάρισας. Το 2002 εξελέγη δήμαρχος Τυρνάβου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments