Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (9/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (9/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη (9/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη (9/7/19).

  • Κριός

Τα συναισθήματά σας είναι ιδιαίτερα έντονα σήμερα και είναι πιθανό να αισθανθείτε προσβεβλημένοι από κάτι που δεν έπρεπε. Δώστε στον/στη σύντροφό σας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αν πει κάτι που θα σας αναστατώσει, περιμένετε λίγο για να δείτε πώς θα αισθάνεστε για αυτό όταν περάσει λίγος χρόνος.

  • Ταύρος

Προγραμματίστε να μοιραστείτε ένα χαλαρό δείπνο με τον/την αγαπημένο/η σας απόψε. Δε χρειάζεται να είναι κάτι φανταχτερό. Το σημαντικό είναι να μπορέσετε να χαλαρώσετε παρέα και θα απολαύσετε ό,τι και αν φάτε.

  • Δίδυμοι

Σήμερα καθίστε κάτω με τον/τη σύντροφό σας και κάντε μια σοβαρή συζήτηση για τα οικονομικά σας. Αποφασίστε πόσα μπορείτε να ξοδέψετε σε εξόδους για φαγητό και τηρήστε τον προϋπολογισμό σας. Ξεκινήστε να μαγειρεύετε στο σπίτι, τόσο για να μοιραστείτε μια δραστηριότητα όσο και για να καταφέρετε να εξοικονομήσετε χρήματα.

  • Καρκίνος

Μπαίνετε σε μια εποχή γεμάτη καινούργια ξεκινήματα. Οι αλλαγές στις οποίες ελπίζατε, αρχίζουν επιτέλους να πραγματοποιούνται. Το μέλλον σας με τον/την αγαπημένο/η σας διαγράφεται λαμπρό.

Φωτογραφία: Pixabay

  • Λέων

Μην γυρνάτε στα ίδια και τα ίδια με τον/τη σύντροφό σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τσακώνεστε διαρκώς για το ίδιο πράγμα. Αν δεν μπορείτε να έρθετε σε συμφωνία για κάτι συγκεκριμένο τώρα, αφήστε το στην άκρη μέχρι να είστε σε θέση και οι δύο να δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα.

  • Παρθένος

Ένας καλός σας φίλος σας χρειάζεται στο πλευρό του αυτή τη στιγμή. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα το καταλάβει αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για αυτόν/αυτή σήμερα. Ο τρόπος που νοιάζεστε για τους άλλους ήταν άλλωστε ένας από τους λόγους που σας ερωτεύτηκε εξαρχής.

  • Ζυγός

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να εκτιμήσετε αυτά τα μικρά, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάνουν τον/τη σύντροφό σας τόσο υπέροχο/η. Στη συνέχεια γράψτε τους ένα τρυφερό, ερωτικό γράμμα στο οποίο θα τους εκφράζετε τις σκέψεις σας. Μπορεί να κοκκινήσουν, αλλά θα τους αρέσει.

  • Σκορπιός

Η πειθώ σας θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα. Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να πείσετε τον/τη σύντροφό σας να κάνει ό,τι θέλετε. Βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι θα σας ακολουθούσαν ούτως ή άλλως σε ό,τι θέλετε να κάνετε!

  • Τοξότης

Σήμερα είστε σε μια φάση που φιλοσοφείτε και αμφισβητείτε πολλά από τα πράγματα που θεωρούσατε σίγουρα στη ζωή σας. Για το μόνο για το οποίο δεν χρειάζεται να αμφιβάλλετε είναι ο/η αγαπημένος/η σας. Πάντα θα μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους.

  • Αιγόκερως

Σήμερα, ο ένας από τους δυο σας αισθάνεται υπερβολικά ευαίσθητος και ο άλλος πιο τολμηρός. Αν κάποιο αστείο παρατραβήξει και κάποιος από τους δυο σας αισθανθεί πληγωμένος, μην το αφήσετε να σας χαλάσει όλη την υπόλοιπη μέρα. Συμφιλιωθείτε και προχωρήστε.

  • Υδροχόος

Αν έχετε μείνει πίσω με το πρόγραμμα γυμναστικής σας, ίσως χρειάζεται να αλλάξετε την ρουτίνα σας για να το κάνετε πιο ενδιαφέρον. Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να σας συνοδέψει σε μια βραδινή βόλτα στη γειτονιά σας. Είναι ρομαντικό και θα σας κρατήσει σε φόρμα.

  • Ιχθύες

Ο ρομαντισμός παίρνει πολλές μορφές στη σχέση σας σήμερα. Η μέρα σας ξεκινάει με γλυκόλογα από τον/την αγαπημένο/η σας και συνεχίζεται με ένα ερωτικό e-mail το μεσημέρι. Μέχρι το βράδυ θα ανυπομονείτε να βρεθείτε στην αγκαλιά τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments