Lifestyle

Ερρίκος Πετιλόν: Τι δήλωσε για την εισαγωγή του στο Δαφνί

Ερρίκος Πετιλόν: Τι δήλωσε για την εισαγωγή του στο Δαφνί
Ερρίκος Πετιλόν: Ο γνωστός παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι εισηχθεί για μερικές μέρες στο Δαφνί.

Ερρίκος Πετιλόν: Το μοντέλο και παρουσιαστής προέρχεται από εύπορη οικογένεια και σε μικρή ηλικία δεν του έλειψε ποτέ τίποτα. Ωστόσο όταν μεγάλωσε είδε το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Ο ίδιος σε παλιότερες συνεντεύξεις παραδέχτηκε ότι έζησε δύσκολη ενήλικη ζωή και αποκάλυψε ότι έχει αντιμετωπίσει προβλήματα ψυχολογικής φύσης. Ο Ερρίκος Πετιλόν είχε τονίσει πως έχει διπολική διαταραχή και έχει αντιμετωπίζει προβλήματα με τα ναρκωτικά.

“Ταλαιπωρούμαι αρκετά χρόνια από διπολική διαταραχή. Είναι κληρονομικό και μάλιστα οι γιατροί , μου είπαν ότι είχα χαρακτηριστικά αυτής της ψυχικής νόσου από μικρό παιδί και άργησα να το ανακαλύψω. Απέφευγα να συναντιέμαι με αγαπημένους ανθρώπους και έκανα πράγματα αυτοκαταστροφικά. Όταν τελείωσα τις ουσίες , έκανα πισωγυρίσματα ψάχνοντας μια ισορροπία στη ζωή μου. Μετά , όμως όταν πάθαινα κρίσεις διπολικής διαταραχής , το μυαλό μου πήγαινε αμέσως στις ουσίες. Ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή , παράλληλα με συνεδρίες. Μου αρέσει να βοηθάω κόσμο που πάσχει από αυτή την ψυχική νόσο και για αυτό το λόγο αποφάσισα να ακολουθήσω τη θεραπευτική συμβουλευτική”, ήταν τα λόγια του.

Ερρίκος Πετιλόν: Πέρασε την πόρτα του Δαφνί

Ο Ερρίκος Πετιλόν νοσηλεύτηκε στο Δαφνί για πέντε ημέρες. Ο ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιαστής, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για την περιπέτεια της υγείας του. Στις δηλώσεις του αποκάλυψε ότι η είσοδος του στο Δαφνί δεν είχε να κάνει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα.

«Ναι, νοσηλεύτηκα για πέντε ημέρες στην Παθολογική Κλινική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Η εισαγωγή μου, όμως, δεν είχε να κάνει με ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, αλλά με παθολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα. Πήγα εκεί για να κάνω τις εξετάσεις, γιατί έχει εξαιρετικό ιατρικό προσωπικό και με γνωρίζουν κιόλας».

Ο Ερρίκος Πετιλόν στη συνέχεια τόνισε: «Το ότι νοσηλεύτηκα μόνο για πέντε ημέρες αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές. Οι γιατροί, μάλιστα, που έλεγξαν τις εξετάσεις μου, μου είπαν πως όλες είναι σαν του μικρού παιδιού. Αν είχα κάνει εισαγωγή για ουσίες και εξαρτήσεις, θα έκανα μήνες μέσα έγκλειστος και δεν θα ήταν θέμα ημερών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments