Video

Χαλκιδική: Δύο νεκροί στη Σωζόπολη – Απίστευτες εικόνες από το τροχόσπιτο που ανετράπη (pics&vid)

Χαλκιδική: Δύο νεκροί στη Σωζόπολη – Απίστευτες εικόνες από το τροχόσπιτο που ανετράπη (pics&vid)
Χαλκιδική: Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη φονική κακοκαιρία, εκ των οποίων οι δύο σκοτώθηκαν στη Σωζόπολη. Πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων από την Τσεχία που παραθέριζε σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο στην περιοχή.

Χαλκιδική: Έξι νεκροί είναι μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός της θεομηνίας που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης την περιοχή. Μεταξύ των νεκρών είναι και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την Τσεχία που παραθέριζε σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο στη Σωζόπολη καθώς το όχημα φαίνεται πως ανατράπηκε από τους ισχυρούς ανέμους. Μαζί τους παραθέριζε ο γιος τους που τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, καθώς και ο εγγονός τους, που κατά νεότερες πληροφορίες είναι 18 ετών, είναι καλά στην υγεία του αλλά έχει υποστεί σοκ.

Χαλκιδική: Εικόνες σοκ από τη Σωζόπολη

Χαλκιδική: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τη φονική θεομηνία

Η Χαλκιδική έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δύναμη 150 πυροσβεστών παραμένει επί ποδός για να ανοίγει δρόμους που έκλεισαν από δέντρα που έπεσαν. Η περιοχή παραμένει χωρίς ρεύμα.

Αγνοείται ψαράς – Έρευνες από το Λιμενικό

Την ίδια ώρα έρευνες διεξάγει το Λιμενικό Σώμα στην θαλάσσια περιοχή της Καλλικράτειας για τον εντοπισμό 62χρονου ψαρά. Όπως έγινε γνωστό, είχε πάει με την ξύλινη βάρκα του γύρω στις 18.00 για ψάρεμα· έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Πηγές προσκείμενες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο ΕΚΑΒ αναφέρουν δεκάδες περιπτώσεις τραυματιών που διακομίστηκαν με ασθενοφόρα ή μετέβησαν με ιδιωτικά οχήματα σε νοσοκομεία της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης όπου εισήχθησαν και νοσηλεύονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments