Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Πάτησε γήπεδο και ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Πάτησε γήπεδο και ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο Έλληνας άσος έχει ανεβάσει πολύ τους ρυθμούς του και πλέον έχει πατήσει κανονικά χορτάρι για προπονήσεις, στέλνοντας μηνύματα επιστροφής

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Μπορεί στον Ολυμπιακό να υπάρχει μία κατήφεια μετά την είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών για περίπου 6 μήνες, όμως υπάρχουν και ευχάριστα νέα στου Ρέντη. Τα νέα που κάνουν του ανθρώπους να χαμογελούν έχουν να κάνουν με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο Έλληνας άσος έχει ανεβάσει πολύ τους ρυθμούς του και πλέον έχει πατήσει κανονικά χορτάρι για προπονήσεις, στέλνοντας μηνύματα επιστροφής. Ο Λάζαρος, ο οποίος αν και ακραίος, κατά κανόνα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, δίνοντας ακόμη μία λύση εν τη απουσία του Κώστα Φορτούνη, άρχισε πλέον να κάνει ατομικό πρόγραμμα, με ένταση, στο γήπεδο.

Μπαίνει στην τελική ευθεία και σιγά-σιγά θα εισέλθει στο τελευταίο στάδιο, πριν την πλήρη (επαν)ένταξή του στις προπονήσεις. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι πολύ σημαντικός για το ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως έδειξε και πέρυσι, με τα γκολ που πέτυχε, με αποτέλεσμα άπαντες στην ομάδα του Πειραιά να «τρίβουν τα χέρια τους» από ικανοποίηση, για την επικείμενη επιστροφή του.

Νέα σενάρια για Σανκαρέ και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του για τη νέα σεζόν, ωστόσο ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν βιάζονται για αντικατάσταση του αρχηγού της ομάδας, καθώς θέλουν να δουν το ακριβές διάστημα απουσίας του.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, οι Πειραιώτες «ψάχνονται» και συζητάνε με μεταγραφικούς στόχους και ένας από αυτούς φέρεται να είναι εκ νέου και ο Γιουνούς Σανκαρέ της Μπορντό. Ο Σενεγαλέζος με γαλλικό διαβατήριο μέσος έχει συμβόλαιο ως το 2021 με την Μπορντό και θεωρείται μία δύσκολη περίπτωση, ωστόσο ο Ολυμπιακός φαίνεται πως προσπαθεί για να τον αποκτήσει.

Ο Σανκαρέ δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόκληση στην καριέρα του και ειδικά αν αυτή είναι ο Ολυμπιακός και οι όμιλοι του Champions League. Την περσινή χρονιά ο Σανκαρέ είχε 33 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και ήταν πρώτος σε ασίστ στην Μπορντό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments