Αθλητισμός

Νικόλα Μιλουτίνοφ: Επιστολή για τα χρωστούμενα – Τον πληρώνει ο Ολυμπιακός

Νικόλα Μιλουτίνοφ: Επιστολή για τα χρωστούμενα – Τον πληρώνει ο Ολυμπιακός
Νικόλα Μιλουτίνοφ: Ακόμα ένα επεισόδιο στο σήριαλ του Σέρβου, ο οποίος υπό την πίεση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό. Πως αντέδρασαν οι ερυθρόλευκοι.

Νικόλα Μιλουτίνοφ: Η «Livesport» έφερε στο φως μία επιστολή του Σέρβου σέντερ στην διοίκηση του Ολυμπιακού, με την οποία ζητά την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, αλλιώς, σε διαφορετική περίπτωση, θα προχωρήσει σε προσφυγή για να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Οι μεγάλες προτάσεις της ΤΣΣΚΑ και η «πόρτα» των «ερυθρόλευκων» στους Ρώσους δημιούργησαν μία κατάσταση σε… τεντωμένο σκοινί, αφού ο Σέρβος έχει συμφωνήσει σε πρώτο στάδιο με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για ένα συμβόλαιο που θα περιέχει… υπερδιπλασιασμό των τωρινών αποδοχών του.

Λέγεται πως πρόκειται για ένα χρέος στον Μιλουτίνοφ τριών μηνών και έχει ήδη δρομολογηθεί η διευθέτησή του.

Όπως ουσιαστικά τόνισε η μεριά του αθλητή σε περίπτωση που δεν γίνει αποπληρωμή του χρέους θα κινηθεί δικαστικά για την ελευθέρας του, με τους Πειραιώτες να απαντούν ότι τα χρήματα που του οφείλονται θα του καταβληθούν κανονικά και ότι ο Μιλουτίνοφ παραμένει παίκτης τους και για την επόμενη σεζόν. Κάτι που σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα πουληθεί στον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Βεβαίως, καθίσταται σαφές, πλέον, ότι ο Ολυμπιακός και η πλευρά του Μιλουτίνοφ δεν διάγουν τις καλύτερες ημέρες των σχέσεών τους. Με τον ατζέντη του παίκτη να δείχνει διατεθειμένος να τραβήξει το σκοινί, πιθανότατα με αφορμή την πρόταση που κατέθεσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αρνήθηκε ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, δεν πρόκειται να προκαλέσει καμία πιθανή επιστροφή των Ρώσων, με νέα προσφορά προς τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και εάν δεν πάρει αυτά που θέλει για τον Σέρβο σέντερ, δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει πριν το τέλος του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2020.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments