Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (15/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (15/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (15/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια,  Δευτέρα (15/7/19).

  • κριός

Αν έχεις αντιληφθεί μια ένταση ή το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένα δράμα στη σχέση σου, τότε προσπάθησε ν’ αποφύγεις μια κατάσταση, που θα μπορούσε πολύ εύκολα να φουντώσει τη φωτιά. Μάλλον δε θα χρειαστεί πολύ, για να μετατραπεί η σπίθα σε κόλαση. Αν πρόκειται ν’ ακολουθήσει ένα τεταμένο σενάριο, ακολούθησε το ένστικτό σου. Σίγουρα, η ένταση μπορεί αυξήσει το πρόβλημα, αλλά υπάρχουν τρόποι που η ενέργεια αυτή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ πιο εποικοδομητικά και ευχάριστα.

  • ταύρος

Αν ο χρόνος και η προσοχή σου επικεντρώνονται περισσότερο σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα παρά στην ερωτική σου ζωή , θα πρέπει να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερη, οι φίλοι, θα διαδραματίσουν έναν χρήσιμο ρόλο στο να μείνεις για λίγο μόνη, μακριά από το σπίτι σου. Αν είσαι σε σχέση, δεν θα μπορέσεις να αμφιβάλλεις για την ανάγκη να δείξεις περισσότερη προσοχή στον αγαπημένο σου και για το πόσο ελλιπής ήταν η φροντίδα σου, πρόσφατα.

  • δίδυμοι

Ο αγαπημένος σου, θα εκτιμήσει την επιθυμία σου για αυθορμητισμό και περιπέτεια ή την προσπάθεια να απομακρύνεις ό,τι είναι προβλέψιμο στη σχέση σας. Μπορεί όμως, να μην μοιράζεται τον ενθουσιασμό και την επιθυμία σου για άμεσες αλλαγές. Αντί να θεωρήσεις πως παρεμποδίζει την παθιασμένη ονειροπόλησή σου, προσπάθησε να τον ενθαρρύνεις να μοιραστείτε ένα νέο περιβάλλον ή να ζήσετε μαζί. Μπορεί να αισθάνεται πως θα είσαι ευτυχισμένη, αν έχεις οποιονδήποτε στο πλευρό σου.

  • καρκίνος

Ο εραστής σου, θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει, ενθαρρύνοντάς σε να αντιμετωπίσεις ένα συγκεκριμένο γεγονός ή να δεις πώς βλέπει αυτός, μια συγκεκριμένη κατάσταση. Ωστόσο, προσπάθησε να δεις την προσπάθειά του σαν ένδειξη ενδιαφέροντος απέναντί σου, κι όχι σαν κίνηση κριτικής. Είναι πιθανό να πάρεις κατάκαρδα τα καλοπροαίρετα λόγια του. Προσπάθησε να δεις πέρα από τις λέξεις, τις υποστηρικτικές του κινήσεις. Αυτές μιλάνε σίγουρα, πιο δυνατά.

  • λέων

Παρόλο που μπορεί να έχεις ένα ερωτικό δίλημμα ν’ αντιμετωπίσεις, θα ανακαλύψεις πως είναι δύσκολο ν’ ανατρέψεις την ισορροπία σχετικά με μια απόφαση που πρέπει να παρθεί. Όπου μπορεί να νιώθεις αναποφάσιστη στα ερωτικά σου, τα επερχόμενα γεγονότα θα φέρουν σαφήνεια, όπου χρειάζεται. Μόλις γίνει αυτό, τότε μια απόφαση – και μια μελλοντική πορεία – στην προσωπική σου ζωή, θα γίνει πολύ πιο απλή κι εύκολη. Προς το παρόν, δείξε ηρεμία και υπομονή.

  • παρθένος

Ο συγχρονισμός μπορεί να είναι σημαντικός τώρα, στην ερωτική σου ζωή. Οι θετικές και ευχάριστες εξελίξεις βασίζονται στη δομή και τον συντονισμό… και εντοπίζουν τη σωστή στιγμή – ή τον τόπο – για να πεις αυτά που θέλεις να πεις, και που είναι αναγκαία, για τη δημιουργία μιας μαγικής στιγμής. Το ένστικτό σου, για να κινηθείς όσο είναι «ζεστά τα πράγματα» είναι απίθανο να αποτύχει. Καθοδηγήσου απ’ αυτό, ώστε να επιλέξει τη σωστή στιγμή, για την ευχάριστη εξέλιξη που έχεις κατά νου!

  • ζυγός

Μπορεί να είσαι ανοιχτή στις ευχάριστες ανακαλύψεις, αλλά υπάρχει κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη φαντασία και το πάθος σου, από αυτό που θα προκύψει. Όσο κι αν πιστεύεις πως ξέρεις πολύ κατά το ταίρι σου ή πως υπάρχουν πολύ λίγα που δεν έχεις ακόμη ανακαλύψει, θα εκπλαγείς ευχάριστα. Είναι επίσης πιθανό να ανακαλύψεις κάτι για τον εαυτό σου, που μπορεί να ανοίξει νέες πόρτες…. για να δοκιμάσεις το παθιασμένο δυναμικό σου!

  • σκορπιός

Είναι αυτό που μεταφέρεται, εκφράζεται ή μοιράζεται με κάποιο τρόπο, που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με τον εραστή σου ή να ενισχύσει υπέροχα τη σχέση σας. Θα εμφανιστεί κάτι, που είχε κρατηθεί κρυφό – και ίσως για καλό λόγο – αλλά χρειαζόταν το σωστό χρόνο, για να αποκαλυφθεί. Και μάλλον η κατάλληλη στιγμή, έφτασε!

  • τοξότης

Μια ενδιαφέρουσα – ή ενδεχομένως σπινθηροβόλα συζήτηση – θα μπορούσε να είναι έντονα σέξι αυτή τη στιγμή, καθώς υπάρχει εγκεφαλική σύνδεση ανάμεσά σας. Ωστόσο, θα αναρωτηθείς αν η σχέση σας, θα είναι πάντα περισσότερη εγκεφαλική παρά οικεία. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να μπορέσει το αντικείμενο του πόθου σου ν’ αρχίσει να εκφράζεται όπως χρειάζεται… κι όπως θέλει. Μόλις συμβεί…. θα ανακαλύψεις μια διαφορετική και πιο δελεαστική πλευρά σ’ αυτόν!

  • αιγόκερως

Τα όρια στη σχέση σου, μπορεί να είναι πολύ προφανή, αλλά μπορεί να υπάρχουν οφέλη από την αποδοχή της ανάγκης να παίρνεις τα πράγματα αργά. Μπορεί να χρειάζεται να κάνεις κάποια προσαρμογή πριν σχηματιστεί, αναπτυχθεί ή ενισχυθεί η σχέση σας. Ένας δεσμός μπορεί επίσης να γίνει πιο οικείος, από την επιδίωξη συμφερόντων που δεν απαιτούν από σένα και τον εραστή σου, κοινή αντιμετώπιση. Αν πρέπει να δημιουργηθεί λίγος χώρος ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει και τους δυο σας.

  • υδροχόος

Όταν λειτουργείς παρορμητικά, μπορεί να αγνοείς το πόσο άμεση ή ακόμα και εγωίστρια μπορεί να φαίνεσαι στα μάτια του εραστή σου. Μια δική σου άρνηση να περιορίσεις την ανυπομονησία σου στη σχέση σου, μπορεί να σε κάνει να συναντήσεις δυσκολίες ή πιο απότομες συμπεριφορές. Προσπάθησε να δεχτείς πως η ορμητικότητά σου, μπορεί να ανησυχήσει τον εραστή σου ή ακόμη και να τον φοβίσει.

  • ιχθύες

Θα νιώσεις πως έχεις κολλήσει στη μέση μιας αμήχανης κατάστασης, με κάποιον εκτός της ερωτικής σου σφαίρας….κι ίσως χρειαστεί να ενεργήσεις σαν μεσολαβητής για να δημιουργηθούν ισορροπίες, όπου χρειάζεται. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη συμμετοχή σου στο δράμα κάποιου άλλου, να επηρεάσει τη δική σου προσωπική ζωή. Υπάρχουν όρια στο πόσο πρέπει να συμμετέχεις και τι μπορείς να λύσεις, για λογαριασμό κάποιου. Μπορεί να είναι ο αγαπημένος σου, που θα σου το θυμίσει

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments