Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Οι λεπτομέρειες για τα πριμ πρωταθλήματος και Champions League

Ιβάν Σαββίδης: Οι λεπτομέρειες για τα πριμ πρωταθλήματος και Champions League
Ιβάν Σαββίδης: Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κάνει την κίνηση η οποία θα δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες της ομάδας.

Ιβάν Σαββίδης: Tην περασμένη άνοιξη, η οικογένεια Σαββίδη και σύσσωμος ο ΠΑΟΚ γιόρτασαν την κατάκτηση του νταμπλ. Η σεζόν που μας πέρασε αποτέλεσε ίσως την πιο επιτυχημένη από πλευράς συγκομιδής τίτλων αλλά και παρουσίας για τον σύλλογο από τη Θεσσαλονίκη, που έμεινε αήττητος και κατέκτησε το πρωτάθλημα δίχως να γνωρίσει την ήττα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, βλέποντας την υπερπροσπάθεια της ομάδας και το ευτυχές αποτέλεσμα της σεζόν, είχε τάξει ένα μεγάλο πριμ σε όσους βοήθησαν ώστε η ομάδα να φτάσει ως εκεί που έφτασε. Τα λεφτά δεν έχουν μπει ακόμη στους λογαριασμούς των παικτών, αλλά σύμφωνα με τη Metrosport, το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για τις προθέσεις της διοίκησης καθώς είχαν συζητήσει το θέμα κυρίως τις πρώτες ημέρες που βρέθηκαν στην Ολλανδία.

Το δημοσίευμα συνεχίζει καταγράφοντας τα εξής: “Ουσιαστικά με το πριμ που ούτως ή άλλως ήταν προγραμματισμένο να καταβληθεί προς τα τέλη Ιουλίου, αναγνωρίζεται η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες την περσινή σεζόν με την κατάκτηση του αήττητου Πρωταθλήματος και τη μεγάλη χαρά που έδωσαν στον κόσμο.

Πρακτικά η καταβολή του πριμ λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα λειτουργήσει θετικά και για την ανταπόκριση των παικτών στην δύσκολη προσπάθεια που έχουν μπροστά τους”.

Τι “τρέχει” με τον ΠΑΟΚ και τον Μίκι Τζόνστον

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Σκωτίας, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του τον 20χρονο εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού.

Ο Τζόνστον αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για την ηλικία του. Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές των άκρων. Πέρσι έπαιξε σε 23 ματς, σκοράροντας πέντε φορές στα 1.063 λεπτά που πάτησε στον αγωνιστικό χώρο. Πλην του ΠΑΟΚ, ο Τζόνστον, τον οποίον η Σέλτικ «ψήνεται» να τον παραχωρήσει ως δανεικό, έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων.

Στη Σκωτία γράφουν ότι η Τσέλσι είναι μια από τις ομάδες που «καλοβλέπει» την περίπτωσή του, ωστόσο μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον φαίνεται ότι είναι «φιλολογικό» και δεν έχει μετατραπεί σε κάποια κρούση. Μένει να φανεί εάν το δημοσίευμα έχει δόση αλήθειας, ή ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει για τα καλά το ενδιαφέρον του σε άλλες περιπτώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments