Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (16/7/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (16/7/19)
Ζώδια: Τι πρέπει να περιμένουν οι εκπρόσωποι των δώδεκα ζωδίων σήμερα, Τετάρτη (16/7/19).

Ζώδια: Τι πρέπει να περιμένουν οι εκπρόσωποι των δώδεκα ζωδίων σήμερα, Τετάρτη (16/7/19).

Κριός

Ετοιμαστείτε για το χορό του θριάμβου, αγαπητοί Κριοί! Τα σχέδιά σας για κατάκτηση όλου του κόσμου λαμβάνουν πράσινο φως: Να ευχαριστήσετε την ισχυρή Έκλειψη Σελήνης και την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και τον 10ο Οίκο σας της επιτυχίας. Οι κόποι που έχετε καταβάλει τους τελευταίους έξι μήνες θα φτάσουν τώρα σε ένα ιδανικό ορόσημο. Αν δεν έχετε τολμήσει να αξιοποιήσει τις δυνατότητές σας, αυτή είναι η στιγμή να αρχίσετε να τις γνωστοποιείτε στο ευρύτερο κοινό για να αναβαθμίσετε τον εαυτό σας. Η δημιουργικότητα και τα οράματά σας αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό!

Ταύρος

Αναταράξτε τη ρουτίνα σας και δεν θα χάσετε, αγαπητοί Ταύροι! Μια σπάνια Έκλειψη Σελήνης αλλά και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, φωτίζει τον 9ο Οίκο σας της εξερεύνησης και της ανάγκης σας για περιηγήσεις. Μην εκπλαγείτε αν εμφανιστεί μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξετε πόλη ή και χώρα, η μετακίνηση μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε επισκέπτες στο σπίτι σας ή να δεχθείτε θετική επιρροή από άτομα με διαφορετική κουλτούρα. Να θυμάστε ότι εσείς χάνετε, από κάθε ευκαιρία που δεν αρπάζετε!

Δίδυμοι

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει ανεξέλεγκτα, αγαπητοί Δίδυμοι: Βρίσκεστε υπό την επήρεια της Έκλειψης Σελήνης και Πανσελήνου στον Αιγόκερω και τον 8ο Οίκο σας του σεξ και των μυστικών! Από τα ερεθιστικά παιχνίδια ρόλων μέχρι τους πειραματισμούς, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ικανοποιήσει όλες τις ενδόμυχες ορέξεις του. Το ολόγιομο φεγγάρι θα αποκαλύψει και όσα λαχταρούσατε κατά την αντίστοιχη Νέα Σελήνη πριν 6 μήνες. Οι δονήσεις σας στρέφουν σε επισημοποιήσεις ή και οριστική επανασύνδεση με μια σχέση που είχε σκαμπανεβάσματα!

Καρκίνος

Αυτή είναι η στιγμή οριστικών αποφάσεων, αγαπητοί Καρκίνοι! Το αν θα δεσμευθείτε ή θα αποχωρήσετε, το επηρεάζει η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Αιγόκερω και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Μια εφήμερη σχέση μπορεί να γίνει μόνιμη, μια ονειρική συμφωνία μπορεί να πάρει επιτέλους σάρκα και οστά. Παράλληλα, ίσως πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον. Όποια κατεύθυνση κι αν πάρουν όλων των ειδών οι σχέσεις σας, το βέβαιο είναι ότι θα εξελιχθούν ουσιαστικά μέσα στις επόμενες δύο με τέσσερεις εβδομάδες!

Λέων

Είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ευημερία, αγαπητοί Λέοντες; Σε αυτό θα εστιάσουν την προσοχή σας η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος, στον Αιγόκερω και τον 6ο Οίκο σας της υγιούς διαβίωσης. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να φροντίσετε τη διατροφή σας, να εντάξετε μόνιμα την άσκηση στην καθημερινότητά σας, να κάνετε τον τακτικό έλεγχο της υγεία σας. Παράλληλα, θετική ώθηση αναμένεται να λάβουν όλα τα επαγγελματικά σας θέματα: Δεν αποκλείεται μια προαγωγή ή και μία αύξηση!

Παρθένος

Η αγάπη πλανάται στον αέρα, αγαπητοί Παρθένοι! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Αιγόκερω και τον 5ο Οίκο σας, βάζει φωτιά στο πάθος σας και ξεκαθαρίζει απόλυτα όσα λαχταράτε! Η ευγένεια θα πάει στη θέση του συνοδηγού, για να πάρει το τιμόνι η ειλικρίνεια προς όσους και όσα δεν έχουν μέλλον στη ζωή σας. Για τις επόμενες δύο με τέσσερεις εβδομάδες φροντίστε περισσότερο και την εμφάνισή σας, ανανεώνοντας και αναβαθμίζοντάς τη. Προετοιμαστείτε να θαμπώσετε το κοινό σας!

Ζυγός

Η οικειότητα είναι το όνομα της επιτυχίας για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί! Αυτό ορίζει η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Αιγόκερω, που φωτίζει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και των οικογενειακών δεσμών. Θα νιώσετε πολύ πιο άνετα να μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις, να εκφραστείτε ακόμα και σε συγκινησιακό επίπεδο. Παράλληλα, μια γυναίκα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας προτείνει να συνεργαστείτε για ένα ταξίδι ή ένα εγχείρημά της. Να είστε έτοιμοι για την πραγμάτωση ονείρων σας μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες!

Σκορπιός

Ξεμουδιάστε τα κοινωνικά σας φτερά, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Αιγόκερω και τον 3ο Οίκο σας των κοινωνικών συνυπάρξεων, ανοίγουν δρόμο για πολλά υποσχόμενες συνεργασίες. Να είστε σε επαγρύπνηση αν αναζητάτε το μελλοντικό σας ερωτικό ή δημιουργικό έτερο ήμισυ. Δεν αποκλείεται να είναι ένα άτομο που ήδη γνωρίζετε ή που συναντήσατε κατά την αντίστοιχη Νέα Σελήνη πριν 6 μήνες. Παράλληλα, οι ιστοσελίδες προσωπικών γνωριμιών και τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης μπορεί να αποδειχθούν ιδανικά εργαλεία για τις επόμενες δύο εβδομάδες!

Τοξότης

Εστιάσετε στο χρήμα, αγαπητοί Τοξότες! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Αιγόκερω και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών, αναμένεται να σας φέρει εισροή μετρητών ή την ευκαιρία να ανέβετε ψηλότερα στην κλίμακα της επιτυχίας. Αν δεν υπάρχει η προοπτική μιας αύξησης, η στιγμή είναι ιδανική για να διαπραγματευτείτε εκ νέου το πόστο και τις ευθύνες στον εργασιακό σας χώρο. Παράλληλα, ενδέχεται να αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματικό αντικείμενο. Να είστε σε επαγρύπνηση τις επόμενες δύο εβδομάδες για τις ιδιαίτερες ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν!

Αιγόκερως

Το άστρο σας λάμπει και πάλι φωτεινά, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στο ζώδιό σας, συνοδεύεται από μια σπάνια Έκλειψη Σελήνης. Δεν αποκλείεται να σημειωθούν αναβρασμοί σε όποιο χώρο κι αν βρεθείτε, από το μαγνητισμό και το κύρος που θα αποπνέετε. Θα είναι αδύνατον να είστε διακριτικοί, δεν θα σας το επιτρέψει η ανάγκη των άλλων να σας προσεγγίσουν. Παράλληλα, το σύμπαν σας δίνει το ελεύθερο να εκφράσετε τις απόψεις σας χωρίς περιορισμούς και να βιώσετε χωρίς απολογίες το ανεξάρτητο πνεύμα σας!

Υδροχόος

Κλείστε τώρα όλες τις εκκρεμότητές σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Αιγόκερω και τον 12ο Οίκο σας των ολοκληρώσεων, θα σας επιτρέψει να απελευθερωθείτε και να ωριμάσετε. Δεν έχετε κανέναν έλεγχο επί του πεπρωμένου, γι’ αυτό σταματήστε να προκαλείτε την τύχη σας. Ενδώστε στη φυσική σας ανάγκη να παραδοθείτε, για να βιώσετε τα υπέροχα δώρα που σας αναμένουν. Όταν ξεφύγετε από το παρελθόν και καλωσορίσετε την φρέσκια ενέργεια της ατμόσφαιρας, θα προσκαλέσετε απίστευτα θαύματα στη ζωή σας!

Ιχθύες

Συμπράξτε με τους «συνενόχους» σας στο έγκλημα, αγαπητοί Ιχθύες! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Αιγόκερω, δίνει μια ανέλπιστη ώθηση στον 11ο Οίκο σας των ομαδικών εγχειρημάτων και της δημοτικότητας. Όποια κι αν είναι η παρέα σας, θα σας χαρίσει πολλές νίκες που θα ανορθώσουν την αυτοπεποίθηση και την ανεμελιά σας. Παράλληλα, η στιγμή είναι ιδανική για να επιστρατεύσετε καινούργιους συμμάχους. Μην χαραμίζετε τη δυναμική σας με άτομα που απέχουν από το σκεπτικό σας και τελικά μόνο σας καθυστερούν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments