Αθλητισμός

Final 4 Euroleague: Στην Κολωνία το μεγάλο ραντεβού του 2020 (pic)

Final 4 Euroleague: Στην Κολωνία το μεγάλο ραντεβού του 2020 (pic)
Final 4 Euroleague: Η Κολωνία της Γερμανίας θα φιλοξενήσει το επόμενο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της διοργάνωσης.

Final 4 Euroleague: Πριν από λίγη ώρα, η διοργανώτρια ανακοίνωσε την πόλη διεξαγωγής του επόμενου μεγάλου μπασκετικού ραντεβού. Η Κολωνία θα είναι η πόλη η οποία τον επόμενο Μάιο θα κινείται στους ρυθμούς του μπάσκετ, διοργανώνοντας το Final 4 του 2020.

Αν και υπήρξαν φήμες για συζητήσεις περί ανάληψης της διοργάνωσης από την Αθήνα, το θέμα τελικά δεν προχώρησε και ως εκ τούτου, το Final 4 θα καταλήξει σε γερμανικό έδαφος, έπειτα από τέσσερα χρόνια. Η τελευταία διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στη Γερμανία, έλαβε χώρα το 2016, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επικρατεί της Φενέρ, σηκώνοντας το τρόπαιο στο Βερολίνο. Πριν από αυτή τη φορά, είχαμε τη διοργάνωση του 2009, πάλι στη γερμανική πρωτεύουσα. Σε ένα από τα πιο “λαμπερά” Final 4 της ιστορίας, στο οποίο συμμετείχαν οι δύο ελληνικές ομάδες (Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός), το τρόπαιο κατέληξε στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το Final 4 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Κολωνία, με τη διοργάνωση να… ανοίγει λογαριασμό στη γερμανική πόλη. Από το 2002 και έπειτα, το Final 4 έχει διεξαχθεί στη Μπολόνια, τη Βαρκελώνη, το Τελ Αβίβ, την Αθήνα, τη Μόσχα, την Πράγα, τη Μαδρίτη, το Παρίσι, την Πόλη, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Βελιγράδι και τη Βιτόρια.

Euroleague: Οι τρεις αλλαγές στους κανονισμούς

Σε τρεις αλλαγές στους κανονισμούς, οι οποίοι θα ισχύσουν από τη νέα αγωνιστική περίοδο, προχώρησε η Euroleague στο περιθώριο της συνεδρίασης των μετόχων της.

Συγκεκριμένα οι τροποποιήσεις, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, έχουν ως εξής:

  • Επιστρέφει το τζάμπολ και αντικαθιστά τα «βελάκια» των κατοχών μέσα στο παιχνίδι.
  • Μια ομάδα θα έχει επίθεση 24 δευτερολέπτων από το κέντρο του γηπέδου, όταν και εφόσον ένας από τους παίκτες που θα βρίσκονται στο τζάμπολ θα κάνουν παράβαση, στο πρώτο δεκάλεπτο ή στην παράταση.
  • Οι τεχνικές ποινές στον προπονητή, στον πάγκο ή ακόμα και σε κάποιον παίκτη δεν θα χρεώνονται ως ομαδικά φάουλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments