Ελλάδα

Σεισμός: “Κομφούζιο” στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο

Σεισμός: “Κομφούζιο” στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο
Σεισμός: Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο, μετά από την ισχυρή σεισμική δόνηση που έπληξε την περιοχή.

Σεισμός: Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας από τη στιγμή που συνέβη ο ισχυρός σεισμός των 5,1 Ρίχτερ κι έπειτα. Η ώρα κατά την οποία συνέβη ο σεισμός, αλλά και η διακοπή της ηλεκτροδότησης προκάλεσε αρκετά προβλήματα στους φωτεινούς σηματοδότες και το γεγονός πως αρκετοί πολίτες έφευγαν εκείνη τη στιγμή από τις δουλειές τους εκείνη την ώρα είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έντονου μποτιλιαρίσατος σε αρκετά σημεία της Αθήνας. 

Πιο συγκεκριμένα, τη δεδομένη χρονική στιγμή η κίνηση είναι αυξημένη στη λεωφ. Συγγρού, στη λεωφ. Αμαλίας, την Εθνική Οδό Αθηνών– Κορίνθου, τη λεωφ. Αλεξάνδρας, την Κηφισίας και την παραλιακή. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Τροχαία τα μεγαλύτερα προβλήματα εμφανίζονται αυτή την ώρα και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών– Λαμίας, στη λεωφόρο Κηφισίας, στον Κηφισό, αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά. Όλη η δύναμη της Τροχαίας βρίσκεται στους δρόμους και προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους.

Λεωφόρος Κηφισίας: Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα – Αυξημένη η κίνηση

Το αδιαχώρητο γίνεται τις τελευταίες ώρες στη Λεωφόρο Κηφισίας, καθώς η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 14:13 στη Μαγούλα έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους. Παράλληλα, στη Λεωφόρο Κηφισίας σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα τροχαίο ατύχημα, το οποίο προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στο ρεύμα καθόδου. Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική στέλνει τις δυνάμεις της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αττικής, απεγκλωβίζοντας κόσμο.

Η υπηρεσία δεν έχει σταματήσει να δέχεται κλήσεις από εγκλωβισμένους ανθρώπους σε ασανσέρ, λόγω της σεισμικής δόνησης που «χτύπησε» κοντά στη Μαγούλα λίγο μετά τις 2:10 το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, έχουν γίνει μέχρι στιγμής 45 παρεμβάσεις και έχουν απεγκλωβιστεί 31 άνθρωποι. Παράλληλα, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση στην Πύλη 1 του λιμανιού στον Πειραιά, στο κτίριο όπου κατέρρευσε. Οι έρευνες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, δεν έδειξαν ότι υπάρχει κάποιος εγκλωβισμός στα συντρίμμια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments