Διεθνή

Μετρό: Καυγάς και δακρυγόνα σε συρμό στο Λονδίνο

Μετρό: Καυγάς και δακρυγόνα σε συρμό στο Λονδίνο
Μετρό: Σε αναζήτηση δύο ανδρών που έριξαν δακρυγόνα εντός συρμού στο Λονδίνο μετά από καυγά βρίσκεται η βρετανική αστυνομία.

Μετρό: Δύο άνδρες οι οποίοι κατά τη διάρκεια καυγά έριξαν δακρυγόνα σε συρμό του μετρό στο Λονδίνο, αναζητά η βρετανική αστυνομία. Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε συρμό στο Oxford Circus, κοντά στο κεντρικό Λονδίνο. Όπως ανέφερε με ανακοίνωση της η αστυνομία, αρκετοί άνθρωποι υπέφεραν από βήχα μετά το περιστατικό, ενώ παρουσίασαν δυσκολία και στο να αναπνεύσουν, με συνέπεια να χρειάζεται να λάβουν βοήθεια από νοσηλευτές.

Την ίδια ώρα, πάντως, έγινε ευτυχώς γνωστό ότι για κανέναν εξ αυτών δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους. Παράλληλα, η αστυνομία αναζητά μάρτυρες από το συμβάν και έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα εικόνες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ώστε να γίνει ευκολότερο ο εντοπισμός των ανδρών που έριξαν τα δακρυγόνα. Η αστυνομία πιστεύει πως οι δράστες έριξαν τα δακρυγόνα μέσω σπρέι.

Ένας 26χρονος επιβάτης που βρισκόταν εντός του συρμού την ώρα του περιστατικού είπε πως η επίδραση των δακρυγόνων κράτησε περίπου μία ώρα. Χαρακτήρισε την κατάσταση «αρκετά τρομακτική» καθώς το βαγόνι του συρμού ήταν εκείνη τη στιγμή σχεδόν γεμάτο. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες και οι συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησε ο καβγάς μέσα στο μετρό, ούτε πόσα άτομα συμμετείχαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments