Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (20/7/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (20/7/19)
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο (20/7/19).

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο (20/7/19)

Κριός

Ίσως χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη αν ο αγαπημένος σου φαίνεται απομακρυσμένος ή απομονωμένος, αυτό το διάστημα. Πιθανότατα αυτό που δεν σου λέει, μπορεί να περιλαμβάνει τα πληγωμένα του συναισθήματα ή τον εσωτερικό του πόνο. Μπορεί να εντοπίσεις ένα γενναίο πρόσωπο ή ένα ισχυρό μέτωπο που προέρχεται από αυτά…. αλλά άφησε το ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει, για να τον ενθαρρύνεις ν’ ανοιχτεί. Οι ερωτήσεις που μπορεί να θεωρείς εσύ χρήσιμες, μπορεί να του φανούν, σαν ανάκριση.

Ταύρος

Θα νιώσεις εξαιρετικά φειδωλή για το χρόνο σου και θα είσαι επιλεκτική με κείνους που θεωρείς πως είναι άξιοι γι’ αυτόν. Ωστόσο, οι απαιτήσεις στη σχέση σου, θα σε υποχρεώσουν, να διαθέσεις περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σου ή στο σύντροφό σου… Ίσως παραπάνω απ’ όσο έχεις συνηθίσει. Όσο περισσότερο προσφέρεις και ενθαρρύνεις την αγάπη, την υποστήριξη και τη συνεργασία, τόσο περισσότερο θα χαίρεται η καρδιά σου.

Δίδυμοι

Κάτι που είπε για πλάκα ο αγαπημένος σου, άγγιξε ακούσια, ένα ευαίσθητο νεύρο. Είναι μια περίπτωση του « σκέψου πριν μιλήσεις», αυτή τη στιγμή! Ειδικά αν θέλεις να διατηρήσεις την αρμονία ανάμεσά σας. Αν δεν μπορείς να πεις κάτι ωραίο, τότε μη μιλήσεις καθόλου. Απλά άκου. Αυτό θα είναι η πιο λογική και ασφαλής επιλογή, τώρα.

Καρκίνος

Αν ο εραστής σου μοιράζεται την επιθυμία σου, για να εξαφανιστούν οι περιορισμοί ή η ρουτίνα στη σχέση σας, τότε αυτή είναι μια συζήτηση που αξίζει να την κάνεις. Θα νιώσεις ανακουφισμένη ανακαλύπτοντας, ότι δεν έχει παραιτηθεί και δεν παραμένει σε μια ζώνη άνεσης, όπως πίστευες . Πότε ήταν η τελευταία φορά που εσύ και ο εραστής σου κάνατε κάτι αυθόρμητο ή τολμηρό? Άφησε λοιπόν ν’ αποκαλυφθούν, μερικές ενδιαφέρουσες και ενδεχομένως συναρπαστικές επιλογές!

Λέων

Με τη βοήθεια των φίλων σου, η αίσθηση της διασκέδασης και της περιπέτειας, μπορεί να αναβιώσει. Και υπάρχουν ρομαντικές ευκαιρίες, αν θελήσεις να τις εντοπίσεις. Ακόμα κι αν δεν ψάχνεις για ρομαντισμό, θα μπορούσες να δημιουργήσεις νέες και μακροχρόνιες φιλίες. Ποιος ξέρει πού θα μπορούσαν να οδηγήσουν? Ανεξάρτητα από την κατάσταση των σχέσεων σου, η ενίσχυση της επιθυμίας σου, μπορεί να είναι μια θαυμάσια ώθηση εμπιστοσύνης.

Παρθένος

Καθώς οι ερωτικές συνθήκες στη σχέση σου συνεχίζουν να υποφέρουν από ασυναγώνιστες μετατοπίσεις, θα επανεξετάσεις, οτιδήποτε αφορά τις παθιασμένες προτεραιότητές σου. Μια σχέση, είτε πλατωνική είτε πραγματική, θα λάβει μια ένεση αισιοδοξίας, κάνοντας τα σχέδια για το μέλλον, να φαίνονται πιο εφικτά – ή συναρπαστικά. Φαίνεται να βλέπεις την ερωτική σου ζωή, μέσα από έναν πιο αισιόδοξο φακό… και δεν υπάρχει τίποτα πιο φανταστικό, από τον προορισμό που επιθυμείς να προσεγγίσεις.

Ζυγός

Αν νιώθεις πως έχεις σκεφτεί αρκετά για τη σχέση σου, τότε κάνε ένα διάλειμμα και απομακρύνσου απ’ αυτό το θέμα. Οι σκέψεις σου, θα σε οδηγήσουν σε μια πιο συναρπαστική προσέγγιση για τη διαμόρφωση ή την ενίσχυση της σχέσης σου. Μπορούν τα ξεπεραστούν τα ερωτικά σου ζητήματα και να φανερωθεί η μαγεία… αν παραδεχτείς την καλή σου τύχη, που θα δουλέψει για χάρη σου. Δώσε μια ευκαιρία να εκδηλωθεί η μαγεία χωρίς να την παρακολουθείς, και θα το κάνει.

Σκορπιός

Υπάρχει τρόπος, να εξαλείψεις οποιαδήποτε πιθανότητα να μετανιώσεις λέγοντας κάτι, που θα μπορούσε να φέρει επιπλοκές ή ένταση στη σχέση σου, τώρα. Αυτό συνεπάγεται ότι θα αντιμετωπίσεις σταθερά κι αναμφισβήτητα γεγονότα και δεν θα βασίζεσαι μόνο σε υποθέσεις. Σου ακούγεται αρκετά εύκολο? Όσο περισσότερο εξασφαλίσεις ότι οι συζητήσεις σας, θα συνδέονται με τον πραγματικό κόσμο και θα είναι προσγειωμένες, τόσο πιο εύκολο θα είναι να παρακάμψεις την ένταση, που περιμένει να εκδηλωθεί.

Τοξότης

Θα νιώσεις απογοητευμένη, εξαιτίας της ανάγκης να πάρεις μια απόφαση, που έχει να κάνει με την ελευθερία σου μέσα στη σχέση και στην ανάγκη σου, για εγγύτητα και συντροφικότητα. Μέχρι να σχηματίσεις μια σαφέστερη ιδέα για το τι θέλεις και χρειάζεσαι από το ταίρι σου, μπορείς να είσαι βέβαιη, ότι ο εραστής σου θα νιώθει εξίσου απογοητευμένος, γιατί δε γνωρίζει πού βρίσκεται. Η ισορροπία μπορεί να επιτευχθεί! Αλλά θα πρέπει να είσαι αληθινή με τον εαυτό σου αρχικά, πριν γίνεις ειλικρινής με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Θα δεις πώς θα εξαφανιστεί η πρόσφατη ένταση ή αβεβαιότητά σου, ειδικά αν έχει συμβεί κάτι ευχάριστο στη σχέση σου. Μπορεί να πίστεψες πως ήρθε το τέλος του δεσμού σου, εξαιτίας μια αλλαγής που βρίσκεται σε εξέλιξη, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι έχει αλλάξει! Αλλά μια υπέροχη νέα αρχή προσφέρεται – με φανταστικό, παθιασμένο δυναμικό!

Υδροχόος

Αν η απογοήτευση που αντιμετωπίζεις σε άλλες περιοχές της καθημερινότητάς σου ξεπεράσει την ερωτική σου ζωή, τότε θα προετοιμαστείς να δώσεις μεγάλη προσοχή. Η έντασή σου, μπορεί να είναι προφανής…. και να ωθήσεις τον αγαπημένο σου, να σε αποφεύγει, όπως την πανούκλα. Θα μπορούσες επίσης να είσαι ακούσια απότομη ή αναίσθητη. Μέτρα μέχρι το δέκα, επέλεξε προσεκτικά τα λόγια σου και προσπάθησε να δεις την ερωτική σου σχέση, σαν το ασφαλές και άνετο καταφύγιο, που μπορεί… και πρέπει να είναι.

Ιχθύες

Η προσοχή και η διακριτικότητα θα είναι απαραίτητες στην ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν η ιδέα να ριψοκινδυνεύεις, σου φαίνεται όλο και πιο ελκυστική. Η απερισκεψία ή η βιασύνη, θα σε κάνουν να πάρεις μια απόφαση που ή θα μετανιώσεις ή θα δυσκολευτείς να παραιτηθείς απ’ αυτή, στο μέλλον. Όλα θα είναι ωραία αν κρατήσεις και τα δύο πόδια σου στη γη…. και αποδεχτείς, ό,τι σε προτρέπει η καρδιά σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments