Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (20/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (20/7/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού για σήμερα, Σάββατο (20/7/19).

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού για σήμερα, Σάββατο (20/7/19).

Κριός

Τον τελευταίο καιρό τα σχέδιά σας έχουν συναντήσει κάποιες αναπόφευκτες καθυστερήσεις, αγαπητοί Κριοί. Παρά την πίεση που νιώθετε, πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι μέχρι να περάσει αυτή η συγκυρία. Θα σας ωφελήσει να μην αναλάβατε πρόσθετες υποχρεώσεις αυτή την περίοδο, προκειμένου να χειριστείτε πρώτα όσα έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

Ταύρος

Έχετε την ανάγκη να συζητήσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, αγαπητοί Ταύροι. Θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους τα όνειρα και τα σχέδιά σας, για να ακούσετε τη δική τους οπτική. Ακολουθήστε αυτή την παρόρμησή σας, αρκεί να μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας επηρεάσει προς άλλες κατευθύνσεις!

Δίδυμοι

Νιώθετε ιδιαίτερα δημιουργικοί και δυνατοί, αγαπητοί Δίδυμοι! Όλη αυτή η ενέργεια σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε, για να κλείσετε δια παντός ένα πρόβλημα που σας ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και δράσετε απερίσκεπτα: Πρέπει να μελετήσετε λίγο τις κινήσεις σας, ώστε να μην παρεξηγηθούν οι συμπεριφορές και οι αντιδράσεις σας!

Καρκίνος

Αυτές τις μέρες καλείστε να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να κάνετε λάθη! Αγαπητοί Καρκίνοι, όσο κι αν νομίζετε ότι ξέρετε τι κάνετε, κάτι θα προκύψει και θα σας διαψεύσει. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ότι κάποιος άνθρωπος δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής μαζί σας… Να είστε σε επαγρύπνηση, για να προλάβετε να αντιδράσετε στις παγίδες που ενδέχεται να στήνουν κάποιοι για εσάς στην επαγγελματική αρένα!

Λέων

Οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητές σας έχουν γίνει βουνό, αγαπητοί Λέοντες! Το αποτέλεσμα είναι να αρχίσετε να χάνετε την ψυχραιμία και τη διαύγειά σας. Ωστόσο, μόνο η δική σας αμέλεια και ασυνέπεια ευθύνονται για τη θέση που έχετε βρεθεί: Πλέον φτάσατε στο σημείο που δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά και να πάρετε τις δέουσες αποφάσεις. Για να βρείτε ξανά τη ισορροπία σας, πρέπει να ηρεμήσετε και να ανασυσταθείτε. Αποβάλλετε από τη ζωή σας όσα και όσους σας βλάπτουν, γιατί σας παρεκκλίνουν από την πορεία σας!

Παρθένος

Η προσπάθεια να υλοποιήσετε τους στόχους σας ενδέχεται να συναντήσει κάποια εμπόδια, αγαπητοί Παρθένοι. Πέρα από τη δυσαρέσκεια που σας προκαλεί αυτή η συγκυρία, ίσως να σας παρεκκλίνει από την πορεία και το χρονοδιάγραμμά σας. Δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας και να αντιδράσετε υπερβολικά: Παραμερίστε την απαισιοδοξία και ορμήσετε μπροστά με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Έχετε την εύνοια των άστρων, γι’ αυτό επιβληθείτε εσείς στις καταστάσεις αντί να σας επιβληθούν!

Ζυγός

Σήμερα θα έχετε την τάση να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, καθώς θα μεγαλοποιείτε αχρείαστα τα πάντα! Αγαπητοί Ζυγοί, για κάποιο λόγο έχετε πιεστεί πολύ. Αυτό έχει γίνει αιτία να μην μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά, να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις των καταστάσεων. Παραμερίστε τα δράματα, συνειδητοποιήστε πόση διαδρομή έχετε διανύσει ήδη με πολύ κόπο και ανακτήστε την ψυχραιμία σας. Μόνο έτσι θα κατανοήσετε ότι τα προβλήματα είναι στο μυαλό σας και μόνο: Η πραγματικότητά σας είναι πολύ καλύτερη απ’ όσο νομίζετε!

Σκορπιός

Βιώνετε μια περίοδο με πολλές πιέσεις κι αυτό σας έχει κουράσει και σας εξαντλεί, αγαπητοί Σκορπιοί. Η έλλειψη ενέργειας και καθαρής σκέψης σας οδηγεί σε αλλεπάλληλα λάθη και αποφάσεις που δεν είναι προς το συμφέρον σας. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα που τα άστρα είναι ταγμένα στο πλευρό σας, για να λήξετε αυτή την κατάσταση. Κάντε μια παύση, συνειδητοποιήστε τα δεδομένα σας και προχωρήστε στη διόρθωση των σφαλμάτων σας. Μόνο έτσι θα επανέλθετε δριμύτεροι και σε ευνοϊκότερη θέση ως προς τις καταστάσεις!

Τοξότης

Τα άστρα τάσσονται αίσια στο πλευρό σας, αγαπητοί Τοξότες! Η θετική τους επίδραση θα έχει ως αποτέλεσμα να δείτε τη ζωή σας από διαφορετική οπτική και να ανορθωθεί η αυτοπεποίθησή σας. Σημειώνετε σημαντική πρόοδο όσο αφορά τους στόχους σας, που απέχουν ελάχιστα από τη γραμμή τερματισμού. Αλλαγές προς το καλύτερο σας προσεγγίζουν, που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητά σας. Όλα αυτά θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια, που θα σας απελευθερώσει από κάθε αρνητική σκέψη και επιρροή!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, καλείστε να αντεπεξέλθετε σε περισσότερες ευθύνες απ’ όσες αναμένατε; Αυτό αποτελεί μια δοκιμασία του σύμπαντος, προκειμένου να αντιληφθείτε πλέον το επίπεδο της ωριμότητας και των ταλέντων σας. Η διεκπεραίωση όσων αναλάβετε, θα ανορθώσει κατά πολύ την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Φροντίστε να παραμείνετε στη διαδρομή που έχετε χαράξει, για να έχετε αίσια αποτελέσματα!

Υδροχόος

Κάποια αβεβαιότητα επικρατεί στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Υδροχόοι. Το αποτέλεσμά της είναι να νιώθετε αποσυντονισμένοι και μπερδεμένοι. Δεν αποκλείεται να έχετε μια τάση να βγάζετε λάθος συμπεράσματα, τόσο για τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας όσο και για την εξέλιξη των καταστάσεων. Πάρτε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε, γιατί αυτή η φάση είναι παροδική. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει η οπτική σας, θα επανέλθει η λογική σας και θα καταφέρετε να χειριστείτε άρτια τα σχέδιά σας για το μέλλον!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα που θα απαιτήσουν διαύγεια σκέψης και συγκέντρωση. Εμμείνετε στην επίλυση των προβλημάτων και πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε πιο κοντά στους στόχους σας απ’ όσο νομίζατε. Παράλληλα, προσέξτε περισσότερο τις δαπάνες σας, γιατί ρισκάρετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού!

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης