Διεθνή

Ρουμανία: Σοκ με την προπονητή της Ντιναμό Βουκουρεστίου – Κατέρρευσε στο γήπεδο

Ρουμανία: Σοκ με την προπονητή της Ντιναμό Βουκουρεστίου – Κατέρρευσε στο γήπεδο
Ρουμανία: O τεχνικός της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Έουγκεν Νεάγκοε, κατέρρευσε στον πάγκο της ομάδας του, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κραϊόβα

Ρουμανία: Μάρτυρες μιας σοκαριστικής σκηνής έγιναν όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι μεταξύ της Ντιναμό Βουκουρεστίου και της Κραϊόβα στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Κι αυτό γιατί ο προπονητής των γηπεδούχων, Έουγκεν Νεάγκοε, έχασε τις αισθήσεις του και «κατέρρευσε» στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, προκαλώντας τρόμο. Άμεσα έσπευσαν κοντά του τα ιατρικό τιμ και των δύο ομάδων και εν συνεχεία ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας της Βαλκανικής, ο 51χρονος προπονητής είναι πολύ πιθανό να υπέστη καρδιακό επεισόδιο δίχως, όμως, να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έουγκεν Νεάγκοε είχε αγωνιστεί τη σεζόν 1997-98 με τη φανέλα της Βέροιας, ενώ μέχρι και πριν από λίγο καιρό το όνομα του βρίσκονταν στα ρεπορτάζ του Ατρομήτου ως πιθανός αντικαταστάτης του Νταμίρ Κάναντι.

Δείτε βίντεο από το συμβάν εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments