Lifestyle

Natalie Portman: Πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της σειράς Thor

Natalie Portman: Πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της σειράς Thor
Natalie Portman: Η γνωστή ηθοποιός θα παίξει το ρόλο της ως Jane Foster που ακολουθεί τα βήματα του κόμικ και αναλαμβάνει το ρόλο του χαρακτήρα.

Natalie Portman: Σε μια ιδιαίτερα μεγάλη έκπληξη προχώρησε η Marvel κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της νέας ταινίας της σειράς Thor, η οποία θα λέγεται «Love and Thunder». Κι αυτό γιατί, όπως αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο ενός εντυπωσιακού panel στη San Diego Comic-Con, η Natalie Portman επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel, αυτή την φορά παίζοντας μια θηλυκή εκδοχή του Θορ, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στα κόμικ του Τζέισον Ααρον. «Οταν γυρίζαμε το “Ragnarok” διάβαζα μια ιστορία από τα κόμικ του Τζέισον Ααρον, το “Mighty Thor”, και για όσους γνωρίζουν την ιστορία είναι υπέροχο το να παρουσιάσουμε στο “Love and Thunder” μια θηλυκή Θορ», δήλωσε η Τάικα Γουατίτι, η οποία έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Τη στιγμή εκείνη η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε στη σκηνή κρατώντας το Μιόλνιρ, το σφυρί του Thor, λέγοντας «έχει ωραία αίσθηση. Πάντα ήθελα να κρατήσω ένα σφυρί». Αυτό ίσως αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όσον αφορά την ταινία, καθώς η Natalie Portman είχε δηλώσει πως είχε τελειώσει με το σύμπαν της Marvel, ενώ στο «Εndgame» είχαν απλά χρησιμοποιήσει σκηνές της από το «Thor: The Dark World». Μαζί τους επιστρέφει και η Τέσα Τόμσον στον ρόλο της Βαλκυρίας αλλά και ως Βασίλισσα της Ασγκαρντ.

O Κρις Χέμσγουορθ επιστρέφει ως ο θεός του κεραυνού, με τον Γουατίτι να λέει αστειεύεται πως «η ταινία θα μιλάει για την σχέση του Θορ με τον Κοργκ; Θα συνεχίσουν τον έρωτά του από το “Ragnarok”; Ποιος ξέρει. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό στον κόσμο από την αγάπη!». Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου 2021.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments