Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Το ωροσκόπιο των ζωδίων για την Κυριακή (21/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Το ωροσκόπιο των ζωδίων για την Κυριακή (21/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο των δώδεκα ζωδίων για την Κυριακή (21/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο των δώδεκα ζωδίων για την Κυριακή (21/7/19).

Κριός

Τον τελευταίο καιρό η δουλειά σας απομυζά πολύ από την ενέργειά σας. Αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε ο,τιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά: Ένα νέο εγχείρημα με τον/την αγαπημένο/η σας, να διαβάσετε ένα νέο βιβλίο ή να πάτε μια βόλτα. Χρειάζεται να βρείτε πάλι τις ισορροπίες σας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να επιστρατεύσετε μια φιλοσοφική προσέγγιση για να κατανοήσετε τον/τη σύντροφό σας. Δε συμφωνείτε πάντα σε όλα, αλλά συνήθως καταφέρνετε να φτάσετε σε έναν συμβιβασμό που λειτουργεί καλά και για τους δύο.

Δίδυμοι

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε πιο πολύ από ότι συνήθως για να πετύχετε τα ίδια αποτελέσματα. Μέχρι το βράδυ, θα είστε έτοιμοι να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να αφεθείτε να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις, οπότε βεβαιωθείτε ότι ο/η αγαπημένος/η σας ακούει αυτό που έχετε σκοπό να πείτε. Αν τους δείτε να σας κοιτάνε με απορία, θα ξέρετε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Λέων

Η ισχυρή σας άποψη για το τι θέλετε θα σας φανεί χρήσιμη σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να αμφιταλαντεύεται αλλά εσείς θα είστε βέβαιοι για την επιλογή σας. Η πειθώ σας μπορεί να κάνει τον/την αγαπημένο/η σας να δει τα πράγματα με τη δική σας οπτική.

Παρθένος

Οι επόμενες μέρες μπορεί να είναι κάπως δύσκολες αλλά η αφοσίωσή σας στο να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν θα κρατήσει τη σχέση σας στο σωστό δρόμο. Οι μικρές αναποδιές είναι στο πρόγραμμα αλλά αν καταφέρετε να μάθετε κάτι από αυτές, τελικά θα λειτουργήσουν προς όφελός σας.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να προκύψουν εκ νέου κάποια ζητήματα από το παρελθόν σας, αλλά ο τρόπος που θα αντιδράσετε σε αυτά εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς. Επιλέξτε να επιλύσετε τα προβλήματα της σχέσης σας αντί να επανέρχεστε σε αυτά ξανά και ξανά και θα είναι καλύτερα και για τους δυο σας.

Σκορπιός

Η σημερινή είναι μια ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε τα σχέδια που κάνετε εδώ και καιρό. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι σχεδιάζετε να κάνετε ή περιμένετε λίγο και εκπλήξτε τους με την πρόοδο που θα έχετε κάνει.

Τοξότης

Οι τελευταίες εβδομάδες σας βρίσκουν σε μια φάση που προσπαθείτε να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να τα καταλάβετε όλα μόνοι σας. Επεξεργαστείτε τις ιδέες σας συζητώντας τις με τον/τη σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Μπορεί η πρόοδός τους να ήταν αργή αλλά τις επόμενες μέρες θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα από τα σχέδια που έχετε ετοιμάσει για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Θα αισθανθείτε υπέροχα όταν θα δείτε να ανταμείβεται όλη η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει τόσο καιρό.

Υδροχόος

Σήμερα βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Προσπαθήστε να κατανοήσετε όσα μπορείτε και μην αγχώνεστε για τα υπόλοιπα. Μπορείτε να βασιστείτε στον/στη σύντροφό σας για να σας υποστηρίξει.

Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεστε ότι ζητάτε πολλά από τον/τη σύντροφό σας αλλά η αλήθεια είναι ότι τους βοηθάτε κιόλας. Χαίρονται να σας βοηθούν με ό,τι χρειάζεστε και ξέρουν ότι θα κάνατε και εσείς το ίδιο για αυτούς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments