Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (21/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (21/7/19)
Ζώδια σήμερα: Πως θα εξελιχθούν οι ερωτικές υποθέσεις των 12 ζωδίων για σήμερα, Κυριακή, 21/7/19.

Ζώδια σήμερα: Πως θα εξελιχθούν οι ερωτικές υποθέσεις των 12 ζωδίων για σήμερα, Κυριακή, 21/7/19.

Κριός

Η ερωτική σου σχέση ή η ένταση της σχέσης σου, μπορεί να είναι θολή. Αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει… Και θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να υπάρξει εξέλιξη… ακόμα και αν είναι αργή. Εξαιτίας του ότι έχουν διαταραχτεί οι γραμμές επικοινωνίας με τον εραστή σου, έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις, για τη συνέχεια μιας συγκεκριμένης συζήτησης ανάμεσά σας. Μπορεί να είναι καιρός να αφήσεις τις λεπτομέρειες και να επιλέξεις να μιλήσεις ανοιχτά κι αυθεντικά. Χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα, για να προετοιμάσεις το μήνυμά σου….όποιο κι αν είναι.

Ταύρος

Το στοιχείο της έκπληξης, μπορεί να λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσει κάποιες μαγικές στιγμές, στη σχέση σου, αυτό το διάστημα. Όσο πιο πρόθυμα υποκύψεις σε αυθόρμητες προτάσεις ή ενθαρρύνεις το σύντροφό σου να είναι δεκτικός σε απρογραμμάτιστες περιπέτειες,…. τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι συγκινήσεις. Ένα σοβαρό θέμα που διαιωνίζεται στη σχέση σου, θα μπορούσε κι αυτό να εξαφανιστεί. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, για να δημιουργείς προϋποθέσεις για χαρά κι επιπολαιότητα, όταν χρειάζονται και τα δύο.

Δίδυμοι

Αν αισθάνεσαι πως υπάρχουν κανόνες στην προσωπική σου ζωή, ή νιώθεις πως βρίσκεσαι σε μια περιοριστική κατάσταση, είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να βελτιώσεις ή ν’ αλλάξεις. Όλοι οι περιορισμοί, θα είναι προσωρινοί και μπορεί να χρειάζονται, για να βοηθήσουν τον αγαπημένο σου, με κάποιο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, αν αισθάνεσαι έντονα γι’ αυτό που όπως φαίνεται, πρέπει να αποδεχθείς, τότε μίλα για τις αντιρρήσεις σου. Μπορεί έτσι, να βρεθεί ισορροπία ή κοινό έδαφος!

Καρκίνος

Προσπάθησε ν’ ακολουθήσεις τη ροή των αλλαγών στη σχέση σου, αυτό το διάστημα. Θα υπάρχουν αλλαγές σχεδίων, κι αυτό μπορεί να σε απογοητεύσει. Όμως καλύτερα δέξου, πως οι κοσμικές επιδράσεις που προκαλούν διαταραχές, πιθανόν να εξασθενίσουν πολύ γρήγορα. Ευτυχώς, μπορείς να εκμεταλλευτείς μια απροσδόκητη ρομαντική ευκαιρία, χάρη στις αλλαγές των πλάνων σου….οπότε άφησε ν’ αναλάβει, η αυθόρμητη πλευρά σου.

Λέων

Μπορεί να χρειαστεί κάποια προσαρμογή στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως πρέπει με το ταίρι σου να ακολουθήσετε μια διαφορετική στάση, εξαιτίας κάποιων πρόσφατων διαφωνιών, ανάμεσά σας. Αν αφήσεις να ηρεμήσει η κατάσταση και εξασφαλίσεις πως θ’ ανοίξουν και πάλι οι γραμμές επικοινωνίας σας, θα διασφαλίσεις, πως κανένα πρόβλημα ανάμεσά σας, δε θα έχει διάρκεια. Αν θελήσεις να φτιάξεις την κατάσταση, τότε το ταίρι σου, θα μοιραστεί την επιθυμία σου.

Παρθένος

Στη λίστα με τις ερωτικές προτεραιότητές σου, μπορεί να εμφανιστούν η διασκέδαση κι ο ενθουσιασμός! Αλλά κάποιες σκοτεινές κοσμικές επιρροές, μπορεί να φρενάρουν τα σχέδιά σου. Αν έχεις στο μυαλό σου, κάποιες ιδιαίτερες ευθύνες που δεν μπορείς να αποφύγεις, θα οδηγηθείς σε μια αλλαγή ή σε ακύρωση των σχεδίων σου, πολύ σύντομα. Αν και το ταίρι σου, θα προσπαθήσει να σε πείσει να είσαι πιο χαλαρή, εσύ μάλλον θα χρειαστεί να είσαι πιο προσγειωμένη.

Ζυγός

Εκεί που ήθελες ν’ αγνοήσεις ένα ζήτημα στη σχέση σου ή να μην το αφήσεις να αποτελέσει τη βάση οποιασδήποτε συζήτησης, θα φέρεις μόνη σου αυτό το θέμα προς συζήτηση, πολύ σύντομα. Φαίνεται ότι χρειάζεσαι την ηρεμία σου….και ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να αντιμετωπίσεις ένα θέμα, ανοιχτά. Λίγο θάρρος από την πλευρά σου, θα σου προσφέρει, μια καθησυχαστική εξέλιξη.

Σκορπιός

Επέτρεψε σε όσα είναι ενδιαφέροντα ή ακόμα και μυστηριώδη στη σχέση σου, να σε ωθήσουν να εξερευνήσεις ή να διερευνήσεις κάτι, περισσότερο. Όποιος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ή τη φαντασία σου, είναι πιθανό να σε εμπνεύσει για να μάθεις περισσότερα. Αυτό που θ’ ανακαλύψεις, μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σου. Αλλά η υπόσχεση του αυθορμητισμού, της διασκέδασης και της περιπέτειας θα μπορούσε να είναι αναπόσπαστο στοιχείο για να σε απομακρύνει από μια ζώνη άνεσης. Πρέπει ν’ ακολουθήσεις την περιέργειά σου…όχι να της αντισταθείς.

Τοξότης

Τα σχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ερωτική σου σχέση, μπορεί να μην συναντήσουν τον εκστατικό ενθουσιασμό του εραστή σου, αλλά αυτό δε χρειάζεται να σε αποθαρρύνει. Ξέρεις ποιο είναι το σωστό και γιατί πρέπει να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Σίγουρα, μπορεί να συναντήσεις αντιδράσεις από καλοπροαίρετους φίλους ή κοντινούς σου ανθρώπους! Αν επίσης υπάρχουν κάποιες συμβουλές που θέλεις ή χρειάζεσαι, τότε θα μπορούσε να σου τις προσφέρει, κάποιος πολύ έμπιστος.

Αιγόκερως

Το βάθος των συναισθημάτων του εραστή σου για σένα, θα σου προκαλέσει τεράστια έκπληξη! Ίσως μάλιστα σε αναγκάσει να επανεξετάσεις ορισμένα σχέδια, κάτω από το πρίσμα αυτής της ευχάριστης αποκάλυψης. Θα μπορούσες ακόμη να διαπιστώσεις, ότι δεν είναι τόσο άκαμπτος όσο πίστευες πως είναι. Οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε ανάμεσά σας, θα μπορούσε να εξαφανιστεί….χωρίς τη σημαντική προσπάθεια που πίστευες, ότι θα χρειαζόταν.

Υδροχόος

Θα είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να αγνοήσεις τις αλλαγές που γίνονται στην ερωτική σου ζωή. Και τα επερχόμενα γεγονότα θα σε κάνουν ν’ αγκαλιάσεις ό,τι σε απαλλάσσει από ένα περιοριστικό ερωτικό σενάριο. Αν νιώθεις πως η σχέση σου είναι περισσότερο προβληματική απ’ ότι ευχάριστη, τότε θα πρέπει ν’ αποφασίσεις, κατά πόσο επιθυμείς να συνεχίσεις να επενδύεις σ’ αυτή. Ήρθε η ώρα, να δώσεις πιο δυνατή φωνή στην καρδιά σου!

Ιχθύες

Αν είσαι ελεύθερη και συναντήσεις ένα νεοφερμένο, σε κάποιον τομέα της καθημερινότητάς σου, άφησε κάθε συστολή κατά μέρος, και κάνε την πρώτη κίνηση για να τον γνωρίσεις καλύτερα. Αν αναλάβεις πρωτοβουλία, τότε θα εκπλαγείς με το πόσο εύκολα μπορείς να ξεκινήσεις μια χαλαρή και πιθανώς ενδιαφέρουσα συζήτηση. Να είσαι σίγουρη, πως όσο πιο άνετα αισθάνεσαι, τόσο πιο άνετος θα είναι κι εκείνος.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments