Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Δευτέρα (22/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Δευτέρα (22/7/19)
Ζώδια σήμερα: Πως θα εξελιχθούν οι ερωτικές υποθέσεις των 12 ζωδίων για σήμερα, Δευτέρα, 22/7/19.

Ζώδια σήμερα: Πως θα εξελιχθούν οι ερωτικές υποθέσεις των 12 ζωδίων για σήμερα, Δευτέρα, 22/7/19.

Κριός

Εσύ και το ταίρι σου, έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στο μέλλον, σχετικά με το πώς θα μπορούσαν να είναι μεταξύ σας τα πράγματα, αν είστε και οι δύο πρόθυμοι να ρισκάρετε. Ωστόσο, προσέξτε τι επιθυμείτε. Υπάρχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις γύρω από τις αποφάσεις που θα πάρετε αυτό το διάστημα. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά, σε ό, τι αποφασίσετε!

Ταύρος

Χρειάζεται να ισορροπήσεις μεταξύ του, να μείνεις μόνη ή να προχωρήσεις σε σχέση, μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα. Ο καθένας χρειάζεται χώρο, και αν πιστεύεις ότι είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για σένα, τότε θα ωφεληθείς, αν ξεκουραστείς και βυθιστείς στον ήσυχο κόσμο της περισυλλογής. Αν η δημιουργική σου ενέργεια δυσκολεύεται να αντισταθεί, τότε ακολούθησε την. Μια τέτοια κίνηση, μπορεί να φέρει την αναζωογόνηση που χρειάζεσαι.

Δίδυμοι

Η ταλαιπωρία γύρω από την επιδίωξη ενός προσωπικού στόχου, μπορεί να οφείλεται στο ότι νιώθεις αβέβαιη σχετικά με το τι ή ποιον θέλεις πραγματικά! Είσαι διατεθειμένη να βελτιώσεις την κατάσταση με το ταίρι σου που το γνωρίζεις –αν και δε σου αρέσουν κάποια σημεία του χαρακτήρα του- παρά να διακινδυνεύσεις την καρδιά σου. Αν υποψιάζεσαι ότι ο χρόνος για την αξιολόγηση ή την λεπτομερή ανάλυση της σχέσης σου έρχεται στο τέλος, τότε ανέλαβε δράση, εκεί μου νιώθεις πως έχεις ήδη καθυστερήσει. Δεν είναι πολύ αργά για να φέρεις μια αλλαγή, που την ήθελες από καιρό.

Καρκίνος

Η δράση από μέρους σου, είναι αναπόφευκτο να προκαλέσει αντίδραση. Αυτό θα μπορούσε να φέρει υπέροχες, ενθουσιώδεις συναντήσεις αν είσαι πρόθυμη να προσπαθήσεις, ώστε να βιώσεις την εμπειρία. Να είσαι δημιουργική. Σκέψου τη διασκέδαση που σε περιμένει κάνοντας κάτι, μακριά από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Όσο πιο ενεργή είσαι με το ταίρι σου, τόσο πιο κοντά θα πλησιάσετε.

Λέων

Ίσως χρειαστεί να βάλεις τον πήχη λίγο ψηλότερα, όταν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο άτομο στην ερωτική σου ζωή. Ίσως, αναρωτιέσαι τι μπορεί να επιτευχθεί, αν απομακρυνθείς με το ταίρι σου, από μια ζώνη άνεσης. Ευτυχώς, ένα πράγμα είναι βέβαιο: αποφασίζοντας ότι υπάρχουν περισσότερα στη ζωή απ’ αυτά που και βιώνετε σήμερα, μπορεί να προκύψει μια συναρπαστική και ευπρόσδεκτη αλλαγή. Όσο πιο μεγαλόπνοα αρχίζεις να σκέφτεσαι, άλλο τόσο κι ο αγαπημένος σου, θ’ ακολουθήσει το προβάδισμα σου.

Παρθένος

Θα μπορούσε να είναι εύκολο… ίσως ακόμη και δελεαστικό, να πας πάρα πολύ μακριά, όταν πρόκειται για ένα ερωτικό σενάριο. Να είσαι έτοιμη να δείξεις αυτοσυγκράτηση, για να μη συνεχίσεις. Γιατί κάτι μπορεί να φαίνεται πολύ καλό, για να είναι αληθινό! Αυτό όμως δε σημαίνει, πως ότι πραγματοποιηθεί θα είναι καλό για σένα. Αναρωτήσου μήπως εθελοτυφλείς σε κάποια σημεία, που δεν σου αρέσουν ιδιαίτερα. Μπορεί αν είσαι πιο προσγειωμένη, να μπορέσεις να τα εντοπίσεις.

Ζυγός

Η ενέργεια και το πάθος, συνδυάζονται εξαιρετικά αυτή τη στιγμή, για να μπορέσεις με τον εραστή σου, να δημιουργήσετε κάτι ευχάριστο μαζί. Μια ανανεωμένη σχέση μπορεί να ξεκινήσει ή να ενισχυθεί η ήδη υπάρχουσα, συμφωνώντας να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι ένα ανοιχτό μυαλό σχετικά με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία που θα εφαρμόσετε στη σχέση σας με το σύντροφό σου. Καλλιτέχνες? Προικισμένοι συγγραφείς? Θα μπορούσατε να είστε και τα δύο ή κι ακόμη περισσότερα.

Σκορπιός

Αν γνωρίζεις πως υπάρχει η δυνατότητα να επανεξεταστεί κάτι ή ίσως και να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σου, τότε εμπιστέψου, πως θα μπορούσε να είναι για καλό λόγο. Μια χαμένη ευκαιρία από το παρελθόν θα αποκαλυφθεί για άλλη μια φορά.. Ή μια πιθανότητα να διορθώσεις ό, τι χρειάζεται διόρθωση με έναν προηγούμενο σύντροφο, θα μπορούσε αυτή τη στιγμή, να γίνει προτεραιότητα. Ελεύθερη ή σε σχέση μπορείς ν’ απολαύσεις μια ευχάριστη βόλτα στο παρελθόν, που μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μια καινούργια αρχή.

Τοξότης

Η αίσθηση για περισσότερο περιεχόμενο στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να είναι ο καταλύτης για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους – ή μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Όπου υπάρχει ένταση ή αβεβαιότητα, θα μπορούσες να ενθαρρύνεις βαθύτερα επίπεδα ζεστασιάς και «ανοίγματος». Κάποιος μπορεί να είναι πρόθυμος να ανταποκριθεί, όπως ακριβώς ήλπιζες.

Αιγόκερως

Τι συμβαίνει με όλα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που δημιουργείς αν δεν τα πετύχεις? Νεότερα και πιο κατάλληλα, συνήθως παίρνουν τη θέση τους. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που είσαι στην ευχάριστη θέση να ανακαλύψεις κάτι από το παρελθόν σου. Μια τέτοια εξέλιξη θα συμβεί στα ερωτικά σου, τώρα ή σύντομα. Μπορεί να ξαναβρείς κάτι – ή κάποιον – και να εστιάσεις ξανά σ’ αυτό ή σ’ αυτόν, που δεν απέφυγε ποτέ τις σφαίρες της καρδιάς σου.

Υδροχόος

Η εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα σε σένα κι ένα συγκεκριμένο άτομο, μπορεί να θεμελιωθεί μ’ ένα τρόπο, που θα μετατρέψει τη σχέση σας από πλατωνική σε παθιασμένη. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, νέα και ισχυρότερα επίπεδα εμπιστοσύνης μπορούν να αποτελέσουν τη βάση της σχέσης σου. Είσαι όμως έτοιμη να εξετάσεις τη μεταφορά σ’ ένα άλλο επίπεδο? Ο κοινός τρόπος σκέψης σας, θα μπορούσε σύντομα να οδηγήσει σε ένα δυνατό έρωτα…αλλά μόνο αν είσαι σίγουρη πως θέλεις να συμβεί.

Ιχθύες

Η ανίχνευση ενός ρομαντικού στόχου, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, που θα σε ενθαρρύνει, να αντιμετωπίσεις με δύναμη, μια πρόκληση στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να έχεις εξαιρετικό λόγο για να κάνεις τις επισημάνσεις σου. Η πειθώ σου ενισχύεται …και θα διαπιστώσεις, ότι ένα σημαντικό βήμα χρειάζεται λιγότερη προσπάθεια από ό, τι πίστευες. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να υπάρχει μεγάλη ευαισθησία στον τρόπο που θα μεταφέρεις την άποψή σου, στο ταίρι σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments