Αθλητισμός

Ογκνιεν Κούζμιτς: Το συγκινητικό του μήνυμα απ’ την εντατική

Ογκνιεν Κούζμιτς: Το συγκινητικό του μήνυμα απ’ την εντατική
Ογκνιεν Κούζμιτς: Δείτε τι έγραψε στο Instagram ο Σέρβος σέντερ.

Όγκνιεν Κούζμιτς: Κερδισμένος βγαίνει από τη μεγάλη μάχη που έδωσε για τη ζωή του ο Όγκνιεν Κούζμιτς, μετά το σοβαρό τροχαίου που είχε. Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο τον έφερε σε κώμα, όπου έδινε μάχη να κρατηθεί ζωντανός. Όχι μόνο το κατάφερε, αλλά βγήκε από την εντατική και βρήκε μάλιστα το κουράγιο να βγάλει φωτογραφίες με τα παιδιά του και να τις δημοσιεύσει στα social media.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε ο γνωστός μπασκετμπολίστας, να πει το «ευχαριστώ» για την στήριξη που είχε από τον κόσμο. Στο νοσοκομείο του Βελιγραδίου έκανε αρκετές επεμβάσεις σε κεφάλι, πρόσωπο και θώρακα, καταφέρνοντας να βγει από το τεχνητό κώμα.

Το μήνυμα του Κούζμιτς

Ο Σέρβος σέντερ, μετά την έξοδό του από την εντατική στο νοσοκομείο του Βελιγραδίου, έγραψε στα social media, το εξής μήνυμα:

«Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους όσους ανησυχούσαν για μένα μετά από όλα όσα βίωσα και έζησα. Πρώτος ο πρόεδρος του συλλόγου και όλοι από τον Ερυθρό Αστέρα, οι γιατροί και όλη η ομάδα, με επικεφαλής τους δρ. Μπασκάνεβιτς και Όλουγιτς, τις νοσοκόμες και τους άλλους γιατρούς, τον υπουργό Υγείας, Ζλάτιμπορ Λόντσαρ, που δεσμεύτηκε για μένα, όπως και οι γιατροί στην Μπάνια Λούκα.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τους πρώην και τους νυν στην εθνική ομάδα, τον προπονητή Σάσα Τζόρτζεβιτς και φυσικά ευχαριστώ όλο τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα που νοιαζόταν για μένα και μου έστειλε την στήριξή του, όπως και το κλαμπ και όλη αυτή η υποστήριξη μίλησε στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλους και ζητώ συγγνώμη εάν άφησα κάποιον έξω, συνέβησαν τόσα πολλά αυτές τις 10 μέρες. Είναι στο χέρι μου να αναρρώσω πλήρως, ακούγοντας τους γιατρούς. Νιώθω καλά και προχωράμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments