Ελλάδα

Δολοφονία στο Περιστέρι: Ανατροπή με την ταυτότητα του θύματος

Δολοφονία στο Περιστέρι: Ανατροπή με την ταυτότητα του θύματος
Δολοφονία στο Περιστέρι: Ποιος είναι ο άνθρωπος που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη.

Δολοφονία στο Περιστέρι: Ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής είναι το θύμα της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι διωκτικές αρχές στη διάθεσή τους (και τις κάμερες που “μίλησαν”), ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι το άτομο που καθόταν μαζί με το θύμα, αλλά ένας άγνωστος άνδρας. Περίμενε να φύγει ο φίλος του θύματος και κατόπιν πυροβόλησε το θύμα και άρχισε να χτυπά με το κοντάκι του όπλου τον 25χρονο.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα της δολοφονίας και τώρα εξετάζουν αν πρόκειται για σεσημασμένο. Την ίδια στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτότητα των δραστών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας δεν ήταν το ίδιο άτομο με αυτό που έπινε λίγα λεπτά νωρίτερα καφέ το θύμα.

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν πως ο άνδρας που ήταν μαζί με το θύμα στη καφετέρια είχα κανονίσει το ραντεβού και ουσιαστικά είχε στήσει το σκηνικό της δολοφονίας, αφού είχε βάλει το θύμα να κάθεται με την πλάτη στο δρόμο, από το σημείο δηλαδή που θα ερχόταν ο δολοφόνος.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του με το θύμα στην καφετέρια προσπάθησε να τον ηρεμήσει λέγοντας του «ηρέμησε, μην ανησυχείς». Λίγα λεπτά αργότερα έφυγε από την καφετέρια και τότε έφτασε πίσω από την πλάτη του θύματος ο εκτελεστής, ο οποίος πυροβόλησε το θύμα και στη συνέχεια το χτύπησε με τη λαβή του όπλου. Οι Αρχές εκτιμούν πως η δολοφονία είναι αποτέλεσμα κάποιας εγκληματικής ενέργειας στην οποία είχαν ανάμειξη δράστες και θύμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments