Ελλάδα

Δολοφονία στο Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο με τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία

Δολοφονία στο Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο με τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία
Δολοφονία στο Περιστέρι Στο βίντεο φαίνεται ο πανικός των υπαλλήλων της καφετέριας λίγο μετά τη δολοφονία του 25χρονου Τούρκου.

Δολοφονία στο Περιστέρι: Νέο οπτικό υλικό από την εν ψυχρώ δολοφονία του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, είδε το φως της δημοσιότητας. Το βίντεο-ντοκουμέντο είναι δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία και δείχνει τις στιγμές πανικού που επικρατούσαν στην καφετέρια.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο τρόμος να κυριεύει προσωπικό και πελάτες, οι οποίοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη. Κυκλοφορώντας γύρω από τον τόπο του εγκλήματος κοιτάζουν με απορία και έκπληξη. Κάποιοι πανικόβλητοι άρχισαν να τρέχουν. Άλλοι βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους για να δουν τι πραγματικά συνέβαινε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του δράστη

Θέμα χρόνου είναι η ταυτοποίηση του δράστη της ανθρωποκτονίας νεαρού άνδρα, χθες το βράδυ, σε καφετέρια στο Περιστέρι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές. Το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς το κίνητρο της δολοφονίας.

Έγκλημα στο Περιστέρι: Το θύμα είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα

Ο 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής, που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην καφετέρια που διατηρεί στο Περιστέρι ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το Open TV, η σύλληψή του είχε γίνει το 2018. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει έρευνα σε βάρος του με σκοπό να διασπιστωθεί εάν είχε οποιαδήποτε σχέση με παράνομα κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Ωστόσο από την έρευνα δεν προέκυψε κάτι εις βάρος του.

Παρ’ όλα αυτά η Αστυνομία ρίχνει μεγάλο βάρος στην κατάθεση της συζύγου του – ο 25χρονος παντρεύτηκε το 2018, λίγο καιρό αφότου ήρθε στην Ελλάδα-, ενώ οι αστυνομικοί την ρωτούν με ποιον είχε ραντεβού το θύμα. Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν ξέρει το πρόσωπο με το οποίο είχε ραντεβού ο άτυχος άνδρας, ενώ προσθέτει πως δεν ήξερε που θα πήγαινε. Επιπλέον σε αυτή τη φάση η γυναίκα του 25χρονου δεν θέλει να αποκαλύψει εάν είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα στο παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments