Αθλητισμός

Σωκράτης Διούδης: Η άρνηση του Παναθηναϊκού σε νέα πρόταση

Σωκράτης Διούδης: Η άρνηση του Παναθηναϊκού σε νέα πρόταση
Σωκράτης Διούδης: Ο Παναθηναϊκός φέρεται να αρνήθηκε πρόταση για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Σωκράτης Διούδης: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας τερματοφύλακας “εμπλέκεται” σε μεταγραφικά σενάρια. Οι εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό τον έχουν φέρει στη λίστα αρκετών ομάδων, οι οποίες τον παρακολουθούν ήδη από πέρσι.

Ο Σωκράτης Διούδης έχει δει ομάδες από το εξωτερικό να έχουν ενδιαφερθεί τον τελευταίο καιρό, με την Ρεάλ Μπέτις και την Εσπανιόλ να έχουν κάνει επαφή με τους «πράσινους» για την περίπτωσή του. Σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», μάλιστα, έφτασε πρόταση για τον ίδιο στα γραφεία της ΠΑΕ από ομάδα του εξωτερικού, αλλά τελικά δεν έγινε αποδεκτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η πρόταση αυτή ήταν κατά πολύ κάτω από το 1 εκατομμύριο ευρώ και, φυσικά, δεν άφησε ικανοποιημένη τη διοίκηση του «τριφυλλιού». Η ίδια διαμηνύει, ότι για να μπει σε συζητήσεις παραχώρησης του Διούδη, απαιτεί ένα ποσό πάνω από τα 1.2 εκατομμύρια ευρώ και με την «πόρτα» που έριξε μόλις, έδειξε αποφασισμένη να είναι σκληρή, μέχρι να πάρει τα ποσά που επιθυμεί, για όποιον παίκτη μπορεί να βρεθεί στο στόχαστρο κάποιας ομάδας.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων του εξωτερικού το τελευταίο διάστημα. Φήμες για πρόταση από Τουρκία, επίσημη πρόταση από το Κατάρ και ενδιαφέρον και από άλλες χώρες για τον Ιταλό, ο οποίος έχει ανεβάσει την τιμή του. Και φυσικά οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού είναι πλέον μεγάλες.

Οι πράσινοι έχουν ανεβάσει πλέον στα δύο εκατομμύρια ευρώ τις απαιτήσεις τους, βλέποντας πως ο Μακέντα έχει… πέραση. Ο Ιταλός νιώθει καλά στον Παναθηναϊκό, κάτι που φαίνεται και από την απόδοσή του στο γήπεδο. Αλλά δε θα έλεγε όχι σε μια νέα πρόταση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments