Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (27/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (27/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο (27/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο (27/7/19).

  • κριός

Η παθιασμένη σου αποφασιστικότητα πρέπει να ισορροπήσει με την ευαισθησία σου, αυτή τη στιγμή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, αν γνωρίζεις ότι ένα συγκεκριμένο ζήτημα παραμένει ανεπίλυτο ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους αυτό αγνοήθηκε ή δεν έχει λυθεί ακόμη. Αλλά αν επανέλθει στο τραπέζι, τότε η ανυπομονησία ή η απογοήτευση δεν θα βοηθήσουν με κανέναν τρόπο, για να κλείσει οριστικά.

  • ταύρος

Δεν πρόκειται να σε πιέσει ο εραστής σου, ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να του εκμυστηρευτείς τα συναισθήματά σου, ακόμη και αν υποψιάζεται πως έχεις κάτι που θέλεις να το πεις. Με τη στάση του, σου δίνει το ελεύθερο να νιώθεις άνετα, για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Μ’ αυτό τον τρόπο, η σχέση σας, μπορεί να ωφεληθεί και να οδηγηθεί σε κάτι ευχάριστο και βαθύτατα συγκινητικό. Αγκάλιασέ το, και μην φοβάσαι!

  • δίδυμοι

Σύντομα θ’ αποκατασταθεί η αβεβαιότητα και η ασάφεια στα ερωτικά σου, με ένα καινούργιο και ουσιαστικό επίπεδο, αυθεντικότητας. Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως αρνείσαι να γυροφέρνεις ένα συγκεκριμένο θέμα και είσαι διατεθειμένη να το συζητήσεις ανοιχτά, με τον εραστή σου. Η στάση σου, θα του αποκαλύψει μια πλευρά που δεν είχε ξαναδεί στο παρελθόν. Γιατί θα καταφέρεις να μετατρέψεις ό,τι φαίνεται αόριστο και ασαφές, σε κάτι πραγματικό. Αυτό θεώρησέ το, σαν το πρώτο και ουσιαστικότερο βήμα, προς την μακροχρόνια ερωτική εξέλιξη της σχέσης σου.

  • καρκίνος

Γνωρίζεις τι έχει αλλάξει πρόσφατα στη σχέση σου! Αλλά δεν πρέπει να παραιτηθείς και να πιστέψεις ότι αυτό είναι τόσο καλό όσο χρειάζεται να είναι. Όποια και αν είναι η κατάσταση στη σχέση σου, μπορείς να την αφήσεις όπως είναι. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να τη μεταφέρεις σ’ ένα καινούργιο και βαθύτερο επίπεδο. Ωστόσο, η καρδιά σου, μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις μια κίνηση, που είχες αποφασίσει να μην κάνεις μέχρι τώρα. Κάτι ιδιαίτερο σε περιμένει, αν είσαι πρόθυμη να ρισκάρεις.

  • λέων

Ένα υγιές μυαλό υποστηρίζει μια υγιή καρδιά…. και βελτιώνει τη σχέση σου, που μπορεί να απαιτεί από σένα να κάνεις κάποιες βελτιώσεις στον εαυτό σου, αυτή τη στιγμή. Η αίσθηση της αυξημένης σου αυτοπεποίθησης, μπορεί να είναι απαραίτητο στοιχείο για να γίνει ξεκάθαρο ό,τι θέλεις στα ερωτικά σου. Μια ευχάριστη, νέα και περιπετειώδης κατεύθυνση σου προσφέρεται…αν επιτρέψεις στο πάθος σου, να τροφοδοτηθεί από την αυτοπεποίθησή σου.

  • παρθένος

Θα αντιμετωπίσεις ένα δίλημμα για το αν πιστεύεις πως είναι σοφό ή χρήσιμο να αποκαλύψεις ένα μυστικό στον εραστή σου. Αντί να εστιάσεις στις αμφιβολίες που έχεις γι’ αυτό, επικεντρώσου στα οφέλη που θα προκύψουν απ’ αυτό! Υπάρχουν πολλοί τρόποι που προσφέρονται, και ίσως ο πιο σημαντικός να περιλαμβάνει μια πιο βαθιά και ουσιώδη σχέση με το ταίρι σου…..αν δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου. Παίρνοντας μια συνειδητή απόφαση να μιλήσεις, μπορεί να μεταμορφώσεις τις ερωτικές σου υποθέσεις, τώρα.

  • ζυγός

Αν με τον εραστή σου δεν συμφωνείτε σ’ ένα συγκεκριμένο ζήτημα και συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε αδιέξοδο με τις συζητήσεις σας… μην το θεωρήσεις σαν ένδειξη πως δε θα συμφωνήσετε ποτέ. Μπορεί να είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται υπομονή και από τους δυο σας. Αν μη τι άλλο, θα πρέπει να είστε ευγνώμονες για το γεγονός ότι αισθάνεστε τόσο παθιασμένοι, όσο συζητάτε για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό το αμφίδρομο πάθος, θα αξιοποιηθεί πολύ πιο ευχάριστα, αρκετά σύντομα.

  • σκορπιός

Έχεις μπόλικη αισιοδοξία αυτό το διάστημα, που μπορείς να τη διοχετεύσεις ευχάριστα, με πολλούς τρόπους αυτή τη στιγμή. Είτε επιθυμείς περισσότερες θετικές αλληλεπιδράσεις με το ταίρι σου, είτε θέλεις να ρισκάρεις για μια αχαρτογράφητη περιπέτεια με τον εραστή σου, οι θετικές δονήσεις που μεταφέρεις στα ερωτικά σου θα βοηθήσουν, για να δημιουργηθούν νέα επίπεδα παθιασμένης συνεργασίας.

  • τοξότης

Βιώνεις μια αποκάλυψη με τα ερωτικά σου και νιώθεις πως θέλεις ν’ ανοιχτείς και ν’ αγκαλιάσεις το πνεύμα εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αυτό μπορεί να σε κάνει να δεις την ερωτική σου ζωή με ένα καινούργιο και πιο προσγειωμένο τρόπο. Το γεγονός πως αποδέχεσαι ότι η τελειότητα είναι μια ψευδαίσθηση…. είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

  • αιγόκερως

Μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί αισθάνεσαι ικανή να εκφραστείς περισσότερο δημιουργικά τώρα, αλλά μην το αμφισβητείς…. Εκμεταλλεύσου το! Παρόλο που τα λόγια σου, μπορεί να φαίνεται πως απεικονίζουν όσα θέλει ν’ ακούσει το ταίρι σου, δεν υπάρχει τίποτα αναληθές ή ψεύτικο σε όσα λες αυτή τη στιγμή. Τα εννοείς…. και ο σύντροφός σου, το γνωρίζει καλά. Αυτό το νέο επίπεδο αυθεντικότητας, θ’ ανοίξει πόρτες, που παρέμεναν κλειστές εδώ και καιρό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να είσαι αυθεντική και να μιλάς όσο το δυνατόν πιο ανοιχτά και ειλικρινά.

  • υδροχόος

Οποιαδήποτε πρόσφατη αναταραχή στη σχέση σου θ’ αρχίζει να κοπάζει τώρα. Θα νιώσεις πως οι προσπάθειές σου να κρατήσεις τα πράγματα ικανοποιητικά ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου έχουν αποδώσει. Είναι όμως σημαντικό να δεχτείς, πως αυτό που θα συμφωνηθεί θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες. Φαίνεσαι πρόθυμη να παίξεις το ρόλο σου για να κρατήσεις ισορροπίες. Το μόνο που μένει, είναι να συμφωνήσει και το ταίρι σου, να κάνει το ίδιο.

  • ιχθύες

Μπορεί να είχες τους λόγους σου, που ήθελες να είσαι λιγάκι συγκρατημένη απέναντι στην ερωτική σχέση, που εμφανίστηκε πρόσφατα στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις που χρειάζεται να τις καταλάβεις καλύτερα πριν εστιάσεις περισσότερο στην καινούργια σχέση! Ευτυχώς, θέλεις να γίνεις πιο ανοιχτή και πιο άνετη με τα ερωτικά σου. Και τα ευχάριστα αποτελέσματα, δε θα χρειαστούν πολύ για να φανούν!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments