Αθλητισμός

Παπέ Σισέ: Μετά την Πλζεν η μεταγραφή του

Παπέ Σισέ: Μετά την Πλζεν η μεταγραφή του
Παπέ Σισέ: Ο Σενεγαλέζος αμυντικός βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του σε σύλλογο του εξωτερικού, ωστόσο το θέμα θα τρέξει μετά τη ρεβάνς με την Πλζεν στο "Καραϊσκάκη".

Παπέ Σισέ: Ο 23χρονος αμυντικός από τη Σενεγάλη είχε προσελκύσει από τον περασμένο χειμώνα τα βλέμματα συλλόγων από το εξωτερικό. Μάλιστα, τότε είχε φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού μια πολύ καλή πρόταση από οικονομικής απόψεως, την οποία ο σύλλογος αρνήθηκε. Κάτι που δεν θα πράξει στο άμεσο μέλλον, καθώς απ’ ότι φαίνεται έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου σε σύλλογο του εξωτερικού. Μια κίνηση η οποία θα φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία των “ερυθρολεύκων”.

Σύμφωνα με τη Sportday, αναμένεται να υπάρξουν πολύ σύντομα εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Παπέ Σισέ. Συγκεκριμένα, μετά το επαναληπτικό ματς με τη Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκης για τα προκριματικά του Champions League (30/7), θα δρομολογηθεί η μεταγραφή του 23χρονου ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να βάλει στα ταμεία του ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο λέγεται ότι θα ξεπεράσει τα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο σύλλογος ο οποίος θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα κάνει δικό του τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, που κατάφερε να διακριθεί στον Ολυμπιακό και να “φτιάξει” ακόμη περισσότερο το όνομά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλην του Σισέ, ο Ολυμπιακός αναμένει να έρθουν προτάσεις και για έναν ακόμη παίκτη, ο οποίος σε αντίθεση με τον Σενεγαλέζο, δεν υπολογιζόταν.

“Διπλό χτύπημα με Νταμπό και Μπενζιά”

Πολύ κοντά σε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που πλησιάζει στην οριστικοποίηση των deal με τον Γιασίν Μπενζιά και τον Μπράιαν Νταμπό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το gazzetta.gr. Ο Γιασίν Μπενζιά είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στη Λιλ.

Κατάγεται από την Αλγερία αλλά έχει γαλλικό διαβατήριο. Όπως αναφέρουν γαλλικά και αλγερινά δημοσιεύματα, ο παίκτης αναμένεται να κλείσει στον Ολυμπιακό ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Την περασμένη σεζόν, ο Μπενζιά αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, καταγράφοντας 3 ασίστ σε 22 συμμετοχές.

Όσο για τον Μπράιαν Νταμπό, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο άσος από τη Μπουρκίνα Φάσο βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στη νέα -βελτιωμένη- πρόταση που του έκανε από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα butfootballclub.fr αναφέρει ότι ο Νταμπό έχει στα χέρια του μία πρόταση από τους «ερυθρόλευκους», η οποία «σκεπάζει» κάθε άλλη που έχει φτάσει στα γραφεία της Φιορεντίνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments