Αθλητισμός

Ματίας Ναουέλ: Φέρνει πρόταση και αποχωρεί

Ματίας Ναουέλ: Φέρνει πρόταση και αποχωρεί
Ματίας Ναουέλ: Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει ο Ματίας Ναουέλ, που αναζητεί την επόμενη ομάδα του.

Ματίας Ναουέλ: Ο 22χρονος μέσος ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ, ως μια ακόμα λύση για τα άκρα της επίθεσης. Στο ξεκίνημα ο Μαρτίνς προσπάθησε να τον εντάξει στην ομάδα, αλλά στις 11 φορές που τον εμπιστεύθηκε, ο νεαρός Αργεντινός δεν τον δικαίωσε (1 γκολ/ 1 ασίστ). Ο ποδοσφαιριστής δόθηκε δανεικός στη Λα Κορούνια το δεύτερο εξάμηνο και πλέον δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς, με τον Ολυμπιακό να θέλει να αποσυμφορήσει το ρόστερ και να καρπωθεί και ενδεχόμενο οικονομικό όφελος από την παραχώρησή του.

Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα δεν προτίθεται να «καθίσει» στο συμβόλαιό του που λήγει το 2021 και σύμφωνα με την Sportime ψάχνεται ο ίδιος για να φέρει πρόταση στους ερυθρόλευκους και να αποχωρήσει.

Ο ποδοσφαιριστής έχει αρκετά καλό όνομα στην Ισπανία έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν με Μπέτις, Βιγιαρεάλ και Λα Κορούνια, έχοντας μάλιστα 72 συμμετοχές σε La Liga και La Liga 2 και αναμένεται σύντομα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Τα νεότερα για τις μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό με την Πλζεν, αλλά παράλληλα τρέχει ο σχεδιασμός. Οσον αφορά τον Γιασίν Μπενζιά, προορίζεται για αντί-Φορτούνης, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με τη γαλλική Λιλ, σύμφωνα με τον Πρωταθλητή και η επίτευξη συμφωνία βρίσκεται προ των πυλών.

Ισχυρό ατού για τους ερυθρόλευκους είναι η παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά με τον οποίο είχε υπάρξει συμπαίκτης ο Μπενζιά στη Φενέρ, αλλά και του Χιλάλ Σουντανί με τον οποίο έχουν κοινή καταγωγή από την Αλγερία.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει άκρη με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Μπριάν Νταμπό. Οι Ιταλοί κάνουν παζάρια και ζητούν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο Ολυμπιακός και η μοναδική ανταγωνίστριά του, η γαλλική Ναντ, προσπαθούν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό από τους Βιόλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments