Lifestyle

Τριαντάφυλλος: “Η Φαίη Σκορδά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη” (vid)

Τριαντάφυλλος: “Η Φαίη Σκορδά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη” (vid)
Τριαντάφυλλος: "Δεν πειράζει, ο δικηγόρος μου τα έχει φτιάξει ωραία τώρα. Θέλω να πω για την κα Σκορδά ότι δεν έχω ανάγκη την εκπομπή της".

Τριαντάφυλλος: Ένα story του γνωστού τραγουδιστή ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον ίδιο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Φαίη Σκορδά. Το story μπορεί να μην έμεινε για πολύ ώρα στο instagram, αλλά ήταν αρκετή για να πάρει το θέμα δημοσιότητα και να γεννηθεί μια νέα κόντρα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας», έγραψε ο Τριαντάφυλλος για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το επόμενο πρωί η Φαίη Σκορδά ξέσπασε στον αέρα. «Δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος. Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!», ανέφερε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής απάντησε λέγοντας «Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε τον Τριαντάφυλλο γιατί έκανε αυτό το story για τη Νατάσα Θεοδωρίδου κι εκείνος ανέφερε τα εξής: «Κάποιος που σου κάνει 4-5 CD, αυτός που σου γράφει τα τραγούδια τον ξέρει όλη η Ελλάδα, κάνετε μαζί ένα ντουέτο και γίνεσαι γνωστή στη νεολαία σε 2 ώρες, όταν σε καλούν σε μια εκπομπή για τα τραγούδια σου, αφού τη μισή καριέρα σου στην έχω γράψει εγώ! Και δεν με καλείς», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος και συνέχισε ανεβάζοντας τους τόνους:

«Η κα Σκορδά με κράζει χωρίς να βάλει το story που ανέβασα… Δεν πειράζει, όμως, ο δικηγόρος ο δικός μου τα έχει φτιάξει ωραία τώρα. Εγώ ξέρω ότι όταν λες κάτι για κάποιον, βάζεις αυτό που έκανε. Θέλω να πω για την κα Σκορδά ότι δεν έχω ανάγκη την εκπομπή της. Μου έχει κάνει ποτέ καλό η κα Σκορδά για να μου κάνει τώρα ή θα με διαφημίσει; Οι μεγάλοι σταρ δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Γι’ αυτό η κα Σκορδά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη, ούτε Ρούλα Κορομηλά. Δεν θα γίνει ποτέ! Δεν θα γίνει ποτέ!

Αφού εγώ το κατέβασα, εσύ κα Σκορδά γιατί το ανέδειξες το θέμα; Πες μας γιατί το ανέδειξες»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments