Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή (28/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή (28/7/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια και τις πιθανότητες επανασύνδεσης με το ταίρι που επιθυμούν για σήμερα Κυριακή 28/7/19.

Ζώδια και επανασύνδεση: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια και τις πιθανότητες επανασύνδεσης με το ταίρι που επιθυμούν για σήμερα Κυριακή 28/7/19.

Κριός

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, έχετε δύο πανίσχυρες αστρικές δυνάμεις με το μέρος σας: Την ενέργεια που ευνοεί καινούργια ξεκινήματα και την ικανότητα να τα διακρίνετε.Αναπτύξτε καινούργιες ιδέες για την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να αναπτύξετε χαλαρές σχέσεις. Τις βλέπετε να αναπτύσσονται κάτω από το άγρυπνο βλέμμα σας. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε με κάτι άμεσα. Το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε τώρα είναι να κρατήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές.

Δίδυμοι

Σήμερα όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι επάνω σας, όπως και τα βλέμματα των σέξι ατόμων γύρω σας. Επικεντρωθείτε στην εσωτερική σας ομορφιά και μη δίνετε τόση σημασία στο πώς φαίνεστε. Θα λάμπετε ολοένα και περισσότερο.

Καρκίνος

Όταν διευκολύνετε τους άλλους να σας πουν την αλήθεια ανοίγετε το δρόμο σε περισσότερες ευκαιρίες στον έρωτα. Βγάλτε τους εγωισμούς από την εξίσωση και θα είστε σε θέση να κατανοήσετε καλύτερα όσα σας λένε.

Λέων

Ξέρετε ακριβώς τι δεν θέλετε από μια σχέση. Καλώς! Τώρα επικεντρωθείτε στο τι θα πρέπει να κάνετε για να μπορέσουν τα πράγματα να λειτουργήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Στη συνέχεια προχωρήστε με τόλμη για να ξεκινήσετε να τα πραγματοποιείτε.

Παρθένος

Μια γνωριμία μετατρέπεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό όταν βλέπετε αυτό το άτομο με διαφορετικό μάτι. Μια χαλαρή σχέση μπορεί να γίνει κάτι πιο έντονο και σημαντικό. Τα πάντα είναι πιθανά τώρα.

Ζυγός

Κάποια πράγματα αξίζει να τα προσπαθήσετε ακόμη και αν δεν εξελιχθούν τελικά όπως νομίζατε. Ο έρωτας είναι σίγουρα ένα από αυτά τα πράγματα. Αυτός /ή ο/η συγκεκριμένος/η τύπος /κοπέλα σας εμπνέει να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να κατανοήσετε ποιες είναι οι δικές σας ανάγκες. Αν αγνοείτε τις επιθυμίες σας είναι δύσκολο να σταθείτε γενναιόδωροι στις επιθυμίες των άλλων. Άλλωστε η αγάπη είναι βαθιά συνδεδεμένη με την ικανότητα να δίνεις τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους.

Τοξότης

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε τη δική σας γνώμη και κανενός άλλου. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα απαλλαγείτε από το άγχος και την πίεση αλλά καιη νεοαποκτηθείσα ελευθερία σας θα σας δώσει τη δύναμη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα.

Αιγόκερως

Το παιχνίδι του έρωτα είναι διασκεδαστικό, κάτι που δεν ισχύει όταν αλλάζουν διαρκώς οι κανόνες. Μη δεχτείτε κανενός είδους συναισθηματικό εκβιασμό και αποφύγετε τις προσπάθειες χειραγώγησης. Να είστε ξεκάθαροι για το ποιες είναι οι ηθικές σας αξίες και να τις τηρήσετε.

Υδροχόος

Τι ακριβώς θέλετε από μια ερωτική σχέση; Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες. Πριν το καταλάβετε θα έρθουν διάφορα πράγματα στη ζωή σας που με τη σειρά τους θα σας οδηγήσουν σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά. Μην σταματάτε να εμπνέεστε.

Ιχθύες

Η καλοσύνη σας ενισχύει την ομορφιά σας και με μαγικό σχεδόν τρόπο προσελκύει περισσότερη αγάπη προς το μέρος σας. Να θυμάστε ότι η ζωή σας μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση μέσα σε μια στιγμή. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις δυνατότητες. Το βέβαιο είναι ότι σήμερα είστε ακαταμάχητοι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments